Aki lúdtalpas, hogy bírja nyáron papucsban?
Figyelt kérdés
Még csak nyár közepe, de már a talpam és a derekam is fáj.2022. jún. 30. 11:09
3/13 anonim válasza:
Batz papucs. Készítenek egyedi talpbetétet a lábadhoz, a papucs pedig úgy van kialakítva, hogy stabilan tartja a betétet. Nézz fel a weboldalukra.
4/13 anonim válasza:
Minek papucsozni? Az még egészséges lábnak is kényelmetlen egész nap. Nem arra való, hogy abban slattyogjunk a városban, de az erdőben sem. Én mindig sportcipőben vagyok, soha nem fáj a lábam.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem csúnya a lábam, hogy cipőbe kelljen rejtegetnem.
2022. júl. 1. 11:37
6/13 anonim válasza:
5.
Ez nem a rejtegetésről szól, hanem arról, hogy a lábadnak, meg később az ízületeidnek ne legyen baja. De te csak mutogasd akkor, had örüljenek mások, hogy láthatják, és közben hizlald a lúdtalpad.
7/13 A kérdező kommentje:
Többeknek bejön a lábam, ha mondom, hogy fáj van aki szívesen meg is masszírozza.
2022. júl. 1. 17:09
8/13 anonim válasza:
A lábnak legalább nyáron szellőznie kell, a sportcipőbe csak beleizzad, főleg ilyen időben. Jó táptalaja a lábgombának.
9/13 anonim válasza:
Feneked is izzad, mégsem mászkálunk gatya nélkül.
10/13 anonim válasza:
én nem hordok papucsot ludtalppal, kicsit fáj is, de veled ellentétben kérdező az én lábam nem gondolom h szép lenne, szerintem a ludtalp alapból eléggé amorfnak néz ki, van h ki is röhögtek még gimiben miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!