Rivotril hatása hosszútávon?
Ez a gyógyszer ugye orvosi rendelvényhez kötött. Egy depressziós emberben milyen hatást vált ki 2 mg-os hatóanyag? Nem rendeltetésszerű használat; naponta vagy másnaponta egy fél vagy negyed gyógyszer ha elkezd agyalni az ember minden szron... Az elején napi 1-2 db-ot vettem be de az nagyon kiütött, meg mostanra mintha kevesebb is elég lenne, ott azért jöl esett az a zombi mód. De nyilván nem jobb, meg lehet függőséget is okoz, vagy inkább elvonási tüneteket. Agresszió vagy szorongás
Tapasztalat?
Orvos 3x1-et írt fel, mint írtam 2 mg, bivaly erős.

Mindent tegyél meg, hogy ne szedj rivót. Pontosan úgy működik, mint a heroin. Ha hozzászoksz, akkor a mostani depressziód lesz a legkisebb gondod.
Egy jól eltalált antidepresszánssal + némi terápiával, és célok kitűzésével helyre lehetne tenni téged viszonylag gyorsan.
16 köszönöm. Tb támogatással viszont nem biztos hogy tudok menni, munka mellett nincs annyi időm hogy várakozás-háziorvos-időpont-várakozás-kivizsgálások-nem tudják mi bajom mert segg hülye orvosok vannak probléma aztán ott vagyok ahol a part szakad. Voltam már ezen az úton, bél szindróma gyanúval, fogytam majdnem 20 kg-ot és visszaküldtek hogy nincs semmi bajom.
Pedig a stressztöl van hasmenésem és fájdalmaim lehet a depressziótól. Egészségügyileg mégis makk egészséges vagyok. Elvileg. De nem érzem úgy. Nagyon nem.
Magánrendelés mennyibe fájna?

Rivó nem olyan, mint a heroin. Voltam Rivó és ópiátfüggő is. Rivót könnyedén abbahagytam, ahogy előtte korábbi években a Xanaxot is. Csak addig szedtem míg kellett. Ez néha 6 hónap, máskor 2 év.
Ópiát leszokás borzasztó fájdalommal jár, nyugtató elhagyás nem. Ópiát 20x tett túl a Rivó elhagyáson.
Ez egy rémhír a Rivóról, amit persze, hogy elhisz, akinek nincs viszonyítási alapja.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!