Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rivotril hatása hosszútávon?

Rivotril hatása hosszútávon?

Figyelt kérdés

Ez a gyógyszer ugye orvosi rendelvényhez kötött. Egy depressziós emberben milyen hatást vált ki 2 mg-os hatóanyag? Nem rendeltetésszerű használat; naponta vagy másnaponta egy fél vagy negyed gyógyszer ha elkezd agyalni az ember minden szron... Az elején napi 1-2 db-ot vettem be de az nagyon kiütött, meg mostanra mintha kevesebb is elég lenne, ott azért jöl esett az a zombi mód. De nyilván nem jobb, meg lehet függőséget is okoz, vagy inkább elvonási tüneteket. Agresszió vagy szorongás

Tapasztalat?

Orvos 3x1-et írt fel, mint írtam 2 mg, bivaly erős.

2022. jún. 26. 23:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
TB-sen 20-40 perc jut egy betegre első alkalommal. Azonnal ad gyógyszert. Magánban lehet olyan, hogy terápiát ajánl és ha nem javul a helyzet, akkor gyógyszert.
2022. jún. 27. 01:24
 12/27 A kérdező kommentje:
Megpróbálom majd TB-vel, kíváncsi vagyok mit akar felírni... Az igy ki tudja mennyi idő mire kapok időpontot. Nem akarok bármit beszedni. Csak jobban akarok lenni.
2022. jún. 27. 07:25
 13/27 anonim ***** válasza:
Van kifejezetten alvászavarra antidepresszáns, én is azt szedem. Pszichiáter írja fel.
2022. jún. 27. 08:01
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem csak alvászavarra lenne vagy kellene, hanem mert egész nap levert vagyok, sosem sikerül ténylegesen boldognak lennem, mindegy mit csinálok. Agyalok és emiatt nagyon magam alatt vagyok. Sokszor tervezem az öngyilkosságot de nem lenne hozzá bátorságom. Csak jó lenne.
2022. jún. 27. 08:17
 15/27 A kérdező kommentje:
Az emberek szeretnek élni, én nem. Pedig majdnem mindenem megvan amit kívánhatok, szeretnek is. Csak emiatt nem leszek öngyilkos.
2022. jún. 27. 08:18
 16/27 anonim ***** válasza:

Mindent tegyél meg, hogy ne szedj rivót. Pontosan úgy működik, mint a heroin. Ha hozzászoksz, akkor a mostani depressziód lesz a legkisebb gondod.

Egy jól eltalált antidepresszánssal + némi terápiával, és célok kitűzésével helyre lehetne tenni téged viszonylag gyorsan.

2022. jún. 27. 08:26
 17/27 A kérdező kommentje:

16 köszönöm. Tb támogatással viszont nem biztos hogy tudok menni, munka mellett nincs annyi időm hogy várakozás-háziorvos-időpont-várakozás-kivizsgálások-nem tudják mi bajom mert segg hülye orvosok vannak probléma aztán ott vagyok ahol a part szakad. Voltam már ezen az úton, bél szindróma gyanúval, fogytam majdnem 20 kg-ot és visszaküldtek hogy nincs semmi bajom.

Pedig a stressztöl van hasmenésem és fájdalmaim lehet a depressziótól. Egészségügyileg mégis makk egészséges vagyok. Elvileg. De nem érzem úgy. Nagyon nem.

Magánrendelés mennyibe fájna?

2022. jún. 27. 08:34
 18/27 anonim ***** válasza:

Rivó nem olyan, mint a heroin. Voltam Rivó és ópiátfüggő is. Rivót könnyedén abbahagytam, ahogy előtte korábbi években a Xanaxot is. Csak addig szedtem míg kellett. Ez néha 6 hónap, máskor 2 év.

Ópiát leszokás borzasztó fájdalommal jár, nyugtató elhagyás nem. Ópiát 20x tett túl a Rivó elhagyáson.

Ez egy rémhír a Rivóról, amit persze, hogy elhisz, akinek nincs viszonyítási alapja.

2022. jún. 27. 10:03
 19/27 anonim ***** válasza:
Magánrendelés az attól függ hol. Budapesten 18-40ezer között. Ez 1 óra.
2022. jún. 27. 10:13
 20/27 A kérdező kommentje:
19-es na f@sza... Az jó drága. Viszont akkor nem ha csak egy alkalom után már tud felírni valamit. Nagy az alvásigényem és munka mellett alig marad időm a házimunkára. Szabit nem nagyon tudok kivenni. Szórakozás is néhanapján van, ezért szeretném élvezni hogy létezek nem pedig sínylődni minden nap.
2022. jún. 27. 10:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!