Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kilyukadt a gyomrom vagy...

Kilyukadt a gyomrom vagy daganatom van?

Figyelt kérdés

Az előbb nagyok erős gyomor fajdalomra ébredtem, majd a hátam a is kisugárzott ez az erős fájdalom. Elmentem mosdóba, most egy picit jobb lett, de még mindig érzem picit a hátamban főleg.

Menjek az ügyeletre?

2022. jún. 26. 01:27
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Ha a hátba sugároz, akkor epe is lehet. Nem ettél valami nagyon zsíros vagy túl sok kaját?
2022. jún. 26. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell sehova menned, lehet, hogy csak valami megterhelőt ettél.

Ha ilyen súlyos problémáid lennének, azt hosszú ideje éreznéd, nem egyetlen alkalommal.

2022. jún. 26. 01:42
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Mindenképpen vizsgáltasd ki. Lehet, hogy semmit nem találnak, de az is lehet, hogy komoly a baj. Jobb időben észrevenni. (Édesapámnak pont így kezdődött a hasnyálmirigy rákja, ő sem vette komolyan)
2022. jún. 26. 02:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn menj el gasztroenterológushoz inkább.

Szerintem amúgy reflux, nézz reflux diétát.

2022. jún. 26. 02:33
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Mar egybol daganatra gondol, istenem…
2022. jún. 26. 02:46
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Infarktus sugároz hátba, azonnal menj vele ügyeletre! Útközbe vegyél propolisz cseppet Rossmannban, 20 cseppet igyál meg belőle vízben, kitágítja az ereket.
2022. jún. 26. 04:04
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Infarktussal lábon Rossmannba? Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban!

Egyszerűen a túl sok sav is okozhatja. Holnap menj el háziorvoshoz, ő ad beutalót a megfelelő helyre.

2022. jún. 26. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!