Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Widex hallókészülékek úgy...

Widex hallókészülékek úgy általánosságban milyen árban vannak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok mindentől függ, ezért csak egy tól-ig határ érdekelne, mert az adott oldalakon semmilyen információ nincs az árakkal kapcsolatosan.
2022. jún. 25. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs hat, mert a hallokeszulek az adott fulhoz es hallasproblemahoz keszitett, egyedi gyartasu eszkoz. Raadasnak a TB tamogatas az adott hallasproblemara megoldast nyujto eszkozok kozul a legolcsobbat tamogatja 70% erejeig, ugyhogy semelyik boltban nem fogsz latni arakat. Se a widex, se az amplifon, victofon, stb. nem adja ezeket meg.
2022. jún. 25. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Az Amplifonnál dilettánsok vannak sajnos, volt hozzájuk szerencsém.

Nekem azt mondták az SZTK-s rendelőben, hogy nem vagyok jogosult hallókészülékre. Ebben az esetben is jár a 70%-os TB-támogatás?

2022. jún. 25. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Miert nem vagy jogosult? Nincs hallasvesztesed vagy nem vagy magyar allampolgar, esetleg a TB-d nincs fizetve? Es nyilvan, ha nem vagy jogosult keszulekre, nem fog jarni tamogatas se, nem is ertem hogyan feltetelezted hogy jarna.

Amugy ha te mar eldontotted hogy az amplifonnal dilettansok vannak, sok sikert kivanok a tobbivel is.

2022. jún. 25. 20:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Magyar állampolgár vagyok, a TB-m is van fizetve, hallásveszteségem is van sajnos, de mégis azt mondták, hogy nem tartozom abba a kategóriába, amire már járna hallókészülék.

Amúgy, nem eldöntöttem, hanem tapasztaltam. Nem tudom, hogy mennyire vagy jártas a témában, de ők a hallásvizsgálatot nem süketszobában végzik, ezenkívül, 2-3 perc alatt végeztek, a diagnózis jóval eltért a rendelőitől Ezek után akartak adni egy hallókészüléket próbahordásra, ami egyébként 80 ezer, és arra a kérdésemre, hogy mikor, és ki fogja beállítani a készüléket a válaszuk az volt, hogy "Majd beállítja magának otthon!" Természetesen így nem hoztam el, mert minden esetben audiológusnak kell beállítania, viszont a következtetést levontam.

2022. jún. 25. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem sztk-ban kell, van “magan” audiologus, oda tudsz menni, es elvileg ott is adnak TB tamogatott hallokeszuleket
2022. jún. 26. 03:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező: keresd fel a közeledben lévő Widex szaküzletet, vagy Signia, Starkey, bármelyiket...

Próbálj ki több típusú készüléket is, kérdezz rá a kiegészítők áraira is (ha kellenek ilyenek).

2022. aug. 4. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!