Iskolaorvosnál miért kell levenni a nadrágot?
A felső levételét megértem.
( A nemiszerv állapotának egyébként is mi köze van a szakmai alkalmasságin? )

Nem a szakmai alkalmassághoz, hanem a te egészségügyi állapotodhoz van köze.
Sok olyan probléma van, amit a legtöbb ember kezdetben nem vesz észre, amikor meg igen, akkor már nagy a baj.

Valójában semmi köze az iskolaorvosnak az intim területekhez.
Kérdező: bármilyen vizsgálatot meg lehet tagadni. Pláne egy iskolaorvosnál.

Iskola orvosnál az orvosnak is elő van írva mit kell vizsgálni.
A nemi szerveket csak a fiúknál kell. Meg lehet tagadni,ilyenkor az orvos szakrendelésre irányit. Ennek nem teljesitése az intézményből kizárását vonja maga után. (1 óvodást sem lehet vinni betegsége után újból,amig nincs orvosi igazolás )

Na ne már...
A "Közösségbe mehet" igazolás azt jelenti, hogy nincs fertőző betegsége. Az, hogy esetleg fitymaszűkülete van, nem kizáró ok...
Biztos lehetsz benne, hogy senkit sem fognak kizárni emiatt az oktatásból.

6
Ezt kizártnak tartom, ne haragudj...

Csatlakozom a 7-eshez!
Nálunk általános iskolában sem volt ilyen. Később egy középiskolába jártam, ahonnan átmentem egy gimnáziumba. Orvosi vizsgálat volt, de csak általános vizsgálat: vérnyomás, súly, magasság, esetleg látásvizsgálat, kikérdezés, hogy van-e valami panasz. Egyszer kellett tüdőszűrésre is menni. Kb ennyi. A nemiszervünket soha senki nem vizsgálgatta, megmutatni sem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!