Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iskolaorvosnál miért kell...

Iskolaorvosnál miért kell levenni a nadrágot?

Figyelt kérdés

A felső levételét megértem.

( A nemiszerv állapotának egyébként is mi köze van a szakmai alkalmasságin? )

2022. jún. 25. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem a szakmai alkalmassághoz, hanem a te egészségügyi állapotodhoz van köze.

Sok olyan probléma van, amit a legtöbb ember kezdetben nem vesz észre, amikor meg igen, akkor már nagy a baj.

2022. jún. 25. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Valójában semmi köze az iskolaorvosnak az intim területekhez.

Kérdező: bármilyen vizsgálatot meg lehet tagadni. Pláne egy iskolaorvosnál.

2022. jún. 25. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Iskola orvosnál az orvosnak is elő van írva mit kell vizsgálni.

A nemi szerveket csak a fiúknál kell. Meg lehet tagadni,ilyenkor az orvos szakrendelésre irányit. Ennek nem teljesitése az intézményből kizárását vonja maga után. (1 óvodást sem lehet vinni betegsége után újból,amig nincs orvosi igazolás )

2022. jún. 25. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
:O Nekem soha nem vizsgálgatta az iskolaorvos a nemi szervemet. De még a háziorvos sem!
2022. jún. 25. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Na ne már...

A "Közösségbe mehet" igazolás azt jelenti, hogy nincs fertőző betegsége. Az, hogy esetleg fitymaszűkülete van, nem kizáró ok...

Biztos lehetsz benne, hogy senkit sem fognak kizárni emiatt az oktatásból.

2022. jún. 25. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
Nekünk is van a suliorvosin nemiszerv-vizsgálat, 2-en megyünk be, csak boxerban, az alapvizsgálatok után mind2-en levesszük, majd egymás mellett állva a doki felhúzza a fitymát, megtapogatja a heréket.
2022. aug. 25. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:

6

Ezt kizártnak tartom, ne haragudj...

2022. aug. 25. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 7-eshez!

Nálunk általános iskolában sem volt ilyen. Később egy középiskolába jártam, ahonnan átmentem egy gimnáziumba. Orvosi vizsgálat volt, de csak általános vizsgálat: vérnyomás, súly, magasság, esetleg látásvizsgálat, kikérdezés, hogy van-e valami panasz. Egyszer kellett tüdőszűrésre is menni. Kb ennyi. A nemiszervünket soha senki nem vizsgálgatta, megmutatni sem kellett.

2022. aug. 26. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!