Miért szédülök 4 napja?
Figyelt kérdés
Már szerda óta szédülök, de nem tudom miért. Nem folyamatosan hanem néha kb 1-2 óráig. Szemüveges vagyok, lány. A tesóm vashiányos és neki is ez volt a baja amíg nem szedett rá gyógyszert. Lehet nekem is ez a bajom? Ha valakinek volt ilyen akkor mi volt a baja? Fülhallgatón alig tudok zenét hallgatni mert beszédülök. Ma majdnem leestem a lépcsőn. Stressz nem lehet mert nincs semmi szerintem a környezetemben amitől tudnék.2022. jún. 25. 17:00
1/7 anonim válasza:
Nekem tegnap óta van ilyen, aminek nem tudom az okát. Mostanra szépen lassan kezd elmúlni, csak néha és kicsit érzem még.
2/7 A kérdező kommentje:
Most is szédülök. Borzasztóan
2022. jún. 26. 06:27
3/7 anonim válasza:
Nálam szerencsére elmúlt teljesen. Ha hétfőig sem leszel jobban, szerintem menj el a háziorvoshoz. Korábban nem volt ilyen?
4/7 anonim válasza:
Lehet a meleg miatt nagyon alacsony a vérnyomásod, meg kellene mérni, és iszol elég vizet?
5/7 A kérdező kommentje:
3! A héten nem tudok elmenni mert táborban leszek. Korábban nem volt, vagy lehet de nem emlékszem.
2022. jún. 26. 07:51
6/7 A kérdező kommentje:
Anyukám is mondta hogy lehet a meleg miatt. Elég vizet iszom mostanság. Monstanság kevesebbet eszem, nem tudom miért, nem direkt. Lehet az? Aludni mostanság éjszaka 1-2kor fekszek le aludni, de most úgy vagyok hogy normalisan 10-11korul.
2022. jún. 26. 07:55
7/7 A kérdező kommentje:
A vashiány a legjobb tippem szerintem, viszont 1 hétig nem tudok orvoshoz menni.
2022. jún. 26. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!