N acetil-ciszteint be lehet venni akkor, amikor a C vitamint? Nem gátolják egymás hatását? (Van, amiket nem szabad egy időben bevenni, mert gátolják egymás hatását.)
A gyógyszer segédanyagként tartalmazza a C vitamint, úgyyhogy nem akadályozzák egymást. Hogy meddig lehet szedni, arról kérdezd az orvosodat és a gyógyszerészedet. Kiemelted a nyári kérdésedet, ezért gondolom, hogy úgy szeded, mint a cukorkát. A gyógyszer betegtájékoztatójában megtalálod, hogy milyen mellékhatásokat okozhat. Mire szeded?
Köszönöm a választ. Nem szedem, csak néha-néha vettem be. Csak érdekel a szinergia.
A kérdés azért is érdekelt, mert különböző infókat hallottam, olvastam. Egymásnak ellentmondóakat.
Pár latin szóval nem kábítanak el.
Látod, a kérdés régebbi - már nem tudom, hogy honnan származott az ellentmondó infó.
Úgy emlékszem, hogy sok helyen azt írták, hogy együttműködők, de volt olyan hely is, ahol pont fordítva volt - ezt most nem fogom megkeresni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!