27 évesen őszülök, amitől ki vagyok készülve. Mit lehet tenni őszülés ellen?27/F
Én is 27 vagyok, és nekem is ősz a hajam. Én nagyon szeretem. e se vágom, csak náha-néha nyuisszantok. Szerintem ez nagyon jó.
Egyébkánt nem az ősz haj a lények... elég jól áll a férfiakon. Az intelligencia, sokkal inkább. Vagy az, hogy a vállalkozó legyál egy-egy kimozdulásra, pl imádsz biciklizni. Az pl egy jó talpkő egy témához. Az őszség "király", a semmittevés gáz. Légy őszinte, és kitartó.
Szeva
Hallod, én 29 éves vagyok néha rámjön a rosszullét amikor meglátom magam napfényben, lakásban még oké ahogy kinéz, de verőfényes napsütésben kb mintha 50 éves lennék
Arra gondoltam, én beleszarok mindenbe és tartok egy évet távol a stressztől munkától (Gap year), abban a reményben, hogy az abnormális nyugati életmód okozza ezt
Mit gondolsz, neked mi a terved?
22: Méltósággal kell öregedni, haver.
Akik régebben éltek szerinted nem voltak stresszesek? De, őszülhettek is miatta. Meg hamarabb is halhattak. Csak akkor nem "az abnormális nyugati életmód okozza ezt" volt, hanem egy keményebb, küzdelmesebb élet (máshogy, mint most).
okok, tök jó, akkor most sírjak felettük és mondjam, hogy nekik még szarabb volt tehát oké, hogy szar nekem is
afrikában éheznek, nekem egy kicsit jobb, csak a napi 8 órás munkából van elegem, tehát akkor ez oké vagy mi?
Nekem a legnagyobb problémám egyébként az, hogy nincs nagyon összetartó erő az emberek között, mindenki a maga útját járja, nem igen tudok bízni másokban.. szal marad ez a magam utját járom, beleszrok mindenbe lét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!