Bal orrlyukam nagyon fáj.?
Figyelt kérdés
(csak a bal) be van dagadva, olyan mintha hámlana belülről, ugyan azon a részen mindig képződik valami kívül ragacsos belül kemény dolog (a jobb orrlyukamban nem). Voltam orvosnál, azt mondta nem lát benne semmit és hogy használjak orrsprayt, viszont én úgy érzem, mintha lenne benne valami. Mivel falun lakok, nincs a közelben komolyabb orvos, csak a háziorvoshoz tudtam elmenni.2022. jún. 22. 00:23
2/4 anonim 

válasza:

Ha piszkáltad, lehet egy fertőzés. Ne nyúlj az orrodhoz, orrodba és rendbe jön. Ez max 6 nap alatt megoldódik.
Ha nem, akkor orvos.
3/4 anonim 

válasza:

Ott is lehet pattanás. Ha van otthon Neogranormon, akkor kend be vele.
4/4 anonim 

válasza:

Lehet pattanás is, de hámhiány az orrodban, fülészetre kellene menned, ott adnak rá megfelelő orrkenőcsöt, vagy orrcseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!