Pattanásos bőrre gyógyír?
Erősen pattanásos, zsíros, gyulladásra hajlamos (elvileg nem aknés) bőrrel mi a teendő? Régóta megvan, és csak jön, és jön.
Most 2 gyógyszert kaptam amire rádumáltak, de gondolom itt megkérdezem h mi a vélemény róla.
Tenutan 50 mg
vagy
Tigecyclin Wolf
Vagy egyéb alternatív megoldások? A válaszokat előre is köszönöm :-)
Én Roaccutant szedtem évekkel ezelőtt. Most allergia miatt lettem újból pattanásos, de ez már nem olyan vészes, hogy gyógyszert kelljen szedni. Dalacin emulziót használok, ez ilyen krém szerű, és nagyon hatásos.
Szerintem aki egy sikeres gyógyszeres kúrát végigcsinál annak már nem kell szenvednie többé, hacsak nem hozza ki valami: pl. mint nekem az allergia, bár ettől nem olyan hagyományos pattanásaim lettek.
Akkor most elmondok egy ősi trükköt.
Van mindenféle himihumi pattanás elleni kenőcs, amiknek az eredménye olyan amilyen.
Ezzel szemben a legjobb megoldás az, ha átlagos SZAPPANNAL (nem tusfürdővel!) megmosod a bőrödet. Direkt a "rossz" szappanok a legjobbak, mert itt most direkt az a lényeg hogy minél jobban szárítsák a bőrt!
Egy egyhetes ilyen "szappankúra" után eltűnnek a pattanások. (Mivel a pattanás mindig a zsíros bőrön telepszik meg!)
Egy próbát hidd el hogy megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!