Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cukor betegségnek milyen...

Cukor betegségnek milyen tünetei lehetnek? Ma cukrot találtak a vizeletembe.Reggeliztem aztán voltam orvosnál aztán 7 volt a cukrom

Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem 7,1?

Már írtam, hogy a terheléses vércukorszint mérése után derül ki, hogy hogyan tovább.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__117..

2022. jún. 13. 17:28
 2/3 anonim válasza:

Magas cukorszintnél gyakori tunet az extrém mennyiségu folyadékbevitel (rengeteget iszol ill. jársz WC-re), szájszárazság, bágyadtság.

Alacsony cukorszintnél gyengeség, reszketés, idegesség. Egyszeruen érzed, mivel ez másfajta gyengeség mint amilyenre a legtobb ember gondol.

I. típusú cukorbeteg vagyok.

2022. jún. 13. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem éhgyomorra mérték, akkor a 7 nem sok.

Ismerőseim között vannak 2-es típusú cukorbetegek. Ők nagyon gyakran jártak pisilni, többet ittak, mint általában, és van, aki hirtelen sokat fogyott is.

2022. jún. 13. 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!