Miért baj az, ha valaki egész nap otthon van felnöttként?
És miből élsz...???
Minél tovább vagy otthon, annál jobban beszűkülsz agyilag is, egyenes út a depresszióhoz.
Amíg nincs jobb, bármilyen munkát el kell vállalni - még az is jobb, mint a semmi.
"Amíg nincs jobb, bármilyen munkát el kell vállalni - még az is jobb, mint a semmi."
Szerintem ez nem jó gondolat, bár népszerű. Nem a bármire kell hajtani, hanem meghatáozni, hogy mi az amit tényleg akarsz... és az lehet idő.
Anyámmal élek. Az étel nem kerül semmibe, mert hoz ebédmaradékot, óvodában dolgozik, nyilván hétvégén föz (segítek azért krumplit pucolni).
Szerintem az a baj, hogy nem tudok dönteni, mivel foglalkozzak. Már nagyon ráfeküdtem a programozásra, de valahogy nem akar összejönni. 2 év alatt még csak 1 interjúra hívtak.
Az is lehet, hogy CG grafikus kellene legyek. Nem vagyok polihisztor, talán csak ehhez a 2 dologhoz értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!