Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lúgos mosószerrel lehet kezet...

Lúgos mosószerrel lehet kezet mosni?

Figyelt kérdés
Lúgos mosószerrel de azt is hígítva , ezzel mostam kezet és nagyon szépen le is vitte azt a festéket amit más oldat nem. A kérdésem az az lenne hogy egy ipari felhasználású lúgos mosószerrel(üveget mosnak vele)mosok kezet akkor annak a maradványait hogyan tudom eltávolítani? Ugyanis eléggé fura szaga van a kezemnek és szappannal egyáltalán nem tudom le takarítani ezt a szagot. És egyébként lesz ettől baja a kezemnek szerintetek? Kicsit marta mosáskor és azóta kicsit húzódik is rajta a bőr.
2022. jún. 10. 15:47
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Már lett baja, gyakorlatilag az alapvetően fontos baktériumok is elpusztultak ott, amitől lehet büdös,plusz a hámréteg is sérült. Higító sem vitte le?
2022. jún. 10. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos az nincs ithon de benzinnel próbeltam sikát kefe de semmi ugyan olyan budos
2022. jún. 10. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én bekenném kézkrémmel, hogy segítsen helyreállni a bőrnek. Meg utánanéznék, hol van holnap bőrgyógyászati ügyelet, ha szükséged lesz rá - reméljük, egy kis viszketéssel megúszod.
2022. jún. 10. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és őrizd meg a mosószer címkéjét (fotózd le most a telefonoddal). Ha orvoshoz kell menned, meg kell nézniük, mi volt pontosan a szerben, amit használtál.
2022. jún. 10. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerencsére nem marta meg a kezemet olyan szinten, be kentem testápolóval és már semmi gondom vele, ami zavart az a szag az a fura mosószer szag mert még a benzin se szedte ki de már most sokadik kézmosás után nem érzem annyira. Meg ez a lúgos mosószer higítva lett még vizzel tehát nem volt olyan erőteljes.
2022. jún. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!