Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Férfiak vagy nők! Hogyan...

Férfiak vagy nők! Hogyan küzditek le hogy ne büdösödjön az ember lába? vagy legalább enyhüljön vagy megszűnjön a szaga?

Figyelt kérdés
Szoktam használni büdös lábszag ellen sprayt fújók a cipő belsejébe, de nem sokra megyek, nem tudom hogy a hintőpor használ e?, azt szeretném kérdezni férfiak/nők hogy milyen gyakorisággal büdös lesz a láb? milyen tanácsokat tudnátok adni hogy minimális vagy ne legyen büdös a lábam?

2022. jún. 9. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeres mosdás, pamut szokni, szellozo cipo
2022. jún. 10. 12:49
 12/20 Cubina ***** válasza:
100%

Pamut zokni tiszta lábra, a cipőt kimosni, ha már agyonhasznált, akkor újat venni, és bele egy kis szódabikarbónát szórni, szagtalanít és fertőtlenít.

Ha pamut zokniban is büdös a lábad, akkor a stresszt kellene csökkenteni, mert amiatt is sokkal jobban izzad, büdösödik az ember, saját és mások tapasztalatából tudom.

Esetleg befújhatod még a talpad fürdés után izzadásgátló dezodorral, az is segít.

2022. jún. 22. 14:40
 13/20 NTBS ***** válasza:
Rendszeres mosás, lábbeli csere.
2022. nov. 25. 15:04
 14/20 anonim válasza:
28%
Nem a zokni és cipő függvénye. A lábujjaid bőrén kell a gombaellenes szert használni. Mycosid hintőpor és Canesten kenőcs. És naponta szappannal mosni. Ennyi. A hülye marhaságokat el kell felejteni hogy jajjjj méregdrága különleges zokni meg cipő meg spray -
2023. aug. 17. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Sosem mezitlab hordok zart cipot. Se a zokni, se a cipo, se a labam nem lesz budos. Alapjaraton ha izzadok is, nem szagos. Ha mezitlab hordanek mondjuk tornacipot, akkor biztos budos lenne minden.
2023. aug. 28. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Meleg idôben nyitott szandàlt vagy papucsot kell hordani és làbfûrdôvizet kell hasznàlni többször is. Lehet kapni a Dm boltban làbfûrdôhöz szereket. Én rendszeressel hasznàlok ilyeneket, nem is bûdôs a làban.
2023. szept. 7. 07:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Fenekem is büdös, ez mégsem jelenti azt, hogy ennek elkerülésére gatya nélkül kéne járkálni.
2023. szept. 7. 08:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Pamut zokni, jol szellozo cipo es rendszeres mosakodas
2023. szept. 7. 08:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Se en, se a ferjem nem kuzdunk. Nem lesz budos a labunk.
2023. okt. 1. 18:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Most mondok valamit, ami 100% bevált nekem. Alapból büdös volt a lábam, orvosok szerint természetesen. Sok mindent próbáltam, semmi nem segített. Évekig. Aztán Old Spice Whitewaterrel bekentem, mivel a hónaljszqgom sem jött elő edzés után sem, és csoda történtb ha majdnem egész nap cipőben vagyok se büdös a lábam. Remélem segítek ezzel másoknak és beválik nekik is.
2024. ápr. 19. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!