Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudtok ajánlani füldugulás...

Mit tudtok ajánlani füldugulás ellen?

Figyelt kérdés
2 hete náthás voltam. Azóta bedugult a fülem és nem változott.A nátha elmult már semmi bajom (fülem se fáj) mégiis bevan dugulva és néha alig hallok meg valamit. Mit tegyek? Segitsetek!fontos lenne:(
2010. szept. 18. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
nézesd meg fül-orr-gégészeten, mert lehet hogy fel kell szúrni, mert ha a gyulladás ráment a füledre, akkor ott is lehet váladék, ami nem tud kiürülni
2010. szept. 18. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
El kéne menned a kórházba...és ott szépen kimossák a füled. Nem fáj, maximum kicsit fura érzés lesz. Aztán pár óráig benne kellesz hagyni valami gyógyszerrel átitatott valamit és utána kutya bajod se lesz:)
2010. szept. 18. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
A fülgyertya nem segthetne?
2010. szept. 18. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi a baja a fülednek.

Ha nem fáj, először sztem menj el a gyógyszertárba, mondd el ezt a gyógyszerésznek, én pl kaptam fülcseppet és segített.

Viszont a szúró fájdalmat is érzel, akkor mindenképpen doki.

Jobbulást!

2010. szept. 18. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj fülészetre... Minél hamarabb. Az a gyertya nem az igazi, ha tényleg annyira be van dugulva, ahogyan írod :S Én 1 hónapig húztam, az lett a vége, hogy egy hosszú vékony fémcsövön keresztül kiszippantyúzták a tartalmat, mert már nem volt elég a mosás és NAGYON FÁJT. :|
2010. szept. 18. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
OMG a fülgyertyát felejtsétek el! Az elfüstölő viasz beleépül a dobhártyába és sehogy nem lehet eltávolítani - a doki már találkozott ilyen pácienssel ...
2010. szept. 19. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!