Wellpur Feda párnáról vélemények?
A mai napon vettem a párnát, de nagyon vacilláltam a Feda (amit vettem) és a Valle párna között. A boltban többször is megnyomkodtam, tapintottam, az egyik különbség amit észrevettem rajta, az a súlya. A Feda kicsivel több mint 2 kg, ami egy párnához képest nagyon nehéz, de úgysem lesz elmozgatva az ágyam mellől. A másik különbség, hogy a Feda párna elvileg hűsítő géllel van bevonva, ami hidegen tart és a huzata elvezeti az izzadságot. A harmadik különbség, az ára, ami szinte semmiben nem különbözik. A kettő párna ára 600 Ft-ban tér el egymástól.
Viszont amitől a legjobban félek az az, hogy a párna saját huzata ki bolyhosodhat, de az interneten még hozzátették azt is, hogy ők külön párnahuzat nélkül használták. És ezt is csak 1-2 kommentben olvastam.
Van még olyan, aki ilyen vagy valamilyen hasonló párnát használ?
Kinek mi a tapasztalata vele?
Megérte az árát?
Még a Voss párna is érdekelt egyébként.
Olyan párnája van esetleg valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!