Egy vérvételre érdemes lenne elmennem, vagy még ne foglalkozzak ezzel a problémával?
27 éves férfi vagyok, konditerembe járok edzeni, (nem szedek semmit)
Évek óta tartom a 90 kilós súlyomat (plusz-mínusz 1-2), de ez abszolút hobbi, szóval nem tartok komoly étrendet vagy hasonlót, inkább a mozgás miatt járok.
(Persze úgy ahogy figyelek rá mit eszek, de bármikor bevágok egy pizzát egyedül, bűntudat nélkül)
A 90 kiló ideális a magasságomhoz, figyelembevéve az izmaimat.
Az utóbbi időben viszont folyamatosan fogyok, és már 86 kiló vagyok, úgy hogy az étkezési szokásaim nem változtak.
Már így a 88-87-nek sem örültem, de már a 86 kezd kétségbe ejteni.
Erőben egyenlőre nem tapasztalok gyengülést, a közérzetem is jó, jól érzem magam, csak nem értem miért megy lefelé a súlyom folyamatosan.
Mindennap nagyvécézek, van hogy kétszer is, és eddigi életemben ez nem volt jellemző, 2 naponta egyszer jött rám ez a szükség.
Talán van összefüggés?!
1-2 hónapja tart.
Mindenesetre nézesd meg a teljes vért, vizeletet.
Mióta jársz konditerembe?
1-2 kg oda-vissza belefér.
De akár valami nyári vírust is összeszedhettél.
"Állampolgári alapon jár évente egy ingyenes laborvizsgálat."
Valóban. Csak éppen amit tényleg meg kellene nézetni (autoimmun-labor), ahhoz szakorvosi beutaló kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!