Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tapasztalt valaki olyat h a...

Tapasztalt valaki olyat h a pulzusa leesik 1-2 mpre 50 re és rögtön vissza is áll ?

Figyelt kérdés
Nekem majdnem mindennap ez van , ez állva!! Jelentkezik , 2-3 perc nyugodtabb állás után , lehet nincs jekentősége , de nagyon megrémít , megijeszt , megnyugtatna ha nem lennék egyedül a problémámmal , orvos nem nagyon tud mit mondani rá , eddig (4 hónap) tüneteket nem okoz , ezt okosórával vagy pulseoximéterrel észlelem , néha pont amikor ezzel nézem , ha nem lennének ilyen eszközeim nem is tudnék erről , de már tudok és így nagyon nyugtalan vagyok , ez a történés összesssen kevesebb idő a lemenéstől a visszaállásig mint 10 mp , talán mindennel együtt 6-7 mp , kérem akinek hasonló van , volt írja le , megőrülök ha nem tudom meg mitől van , sőt már bele vagyok betegedve.

#félelem #Hirtelen megingás pulzusban
2022. máj. 29. 17:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"3-as szerintem a covid óta rengeteg"

Szerintem az okosórák használata óta rengeteg, főleg, hogy nagy részüket te teszed fel. Már írtam, hogy ne használd.

2022. máj. 29. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!