Hol tudnék barátkozni más krónikus beteg emberekkel?
Figyelt kérdés
Nagyon magányos krónikusan betegnek lenni.Ha bárki, vagy ismersz valakit, aki ugyanebben a helyzetben van, és szeretne/szeretnél barátkozni/beszélgetni, írjon nyugodtan. Kérem, hogy tényleg krónikus betegséggel/fájdalommal/mindennapjait felülíró mentális problémával rendelkező ember írjon. Ha esetleg ismertek ilyen témával foglalkozó egyesületet, azt is nyugodtan ajánljátok. Én sajnos nem találok semmit ilyen téren, pedig biztosan többen vagyunk mint gondolnánk.2022. máj. 28. 11:25
1/4 anonim 

válasza:

Én ilyen vagyok, de nem tudom jó-e az ha két megkeseredett ember társalog. Bár megérteni egymást csak mi tudjuk.
2/4 A kérdező kommentje:
Ebben igazad lehet:) És persze nem erőltetem, akkor írjatok, ha szeretnétek:)
2022. máj. 28. 11:43
3/4 Senior Séf 

válasza:

Milyen krónikus betegségről beszélünk? Ha autoimmun eredetű, akkor ellentétben az akadémikus orvoslás protokolljával, az igenis gyógyítható.
4/4 A kérdező kommentje:
Krónikus betegség az, ami legalább 6 hónapnál tart. Olyanokra gondoltam akik évek óta betegek, és szeretnének szupportot kapni és adni egy ugyanilyen helyzetben lévőtől. Az én esetem nem autoimmun. És egyenlőre semmilyen kezelés nem segített.
2022. máj. 29. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!