Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon gáz kérdés, de sajnos...

Nagyon gáz kérdés, de sajnos már nincs más ötletem. Miért van az, hogy mindig meglátszódik a bugyin a 💩?

Figyelt kérdés
Kérlek ne bántsatok. Megpróbálom leírni, mi is a probléma. Nem vagyok igénytelen, fürdök, fehérneműt cserélek még sűrűbben is, mint az átlag. Minden wc-zés után nagyon nagyon alaposan törlöm meg, már szinte pirosra, sőt még nedves törlőkendő is mindig van nálam. Viszont ezek ellenére sem merek világos bugyit felvenni, mert mindig van rajta egy minimális folt. Miért van ez? Hosszabb idő után nem merek a párommal szexelni, ha fehér bugyi van rajtam, gyorsan le szoktam cserélni másikra, mert mindig azon kell stresszelnem, hogy már megint olyan lett. Nem tudok úgy szexelni, hogy na gyerünk csapjunk bele a közepébe, nekem előtte el kell készülnöm ilyen idegesítő dolgok miatt. Ez nem azt jelenti, hogy nem bírom visszatartani és azért olyan, tényleg csak egy mini foltra kell gondolni. Miért vagyok ennyire szerencsétlen? Mással is megtörténik ugyanúgy, csak senki nem beszél róla? Van pár fehér bugyim, amit csak akkor láthat a párom, ha fürdés után frissen tisztán veszem fel, mert különben ez lenne a helyzet.. annyira bosszantó:( és nyilván nem csak emiatt az, alapjáraton is nagyon zavar, csak pluszban még itt van ez a része is
2022. máj. 25. 19:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
én csak nedves törlővel tisztítom nagyvécézés után, amíg tiszta nem lesz (1-2 elég azért). Azóta nincs folt tangán sem. Mondjuk nekem normális a vécézésem, nincs hasmenés meg ilyenek, általában 1-2x megyek egy nap normált tolni :) 35/N
2022. máj. 25. 19:33
 22/29 anonim ***** válasza:
74%
Egyáltalán nem általános, nekem már nagyon nagyon régóta nem volt vonalkód. Ma volt először, és gondolkodom én is, hogy mi történhetett.
2022. máj. 25. 19:49
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

🤦‍♀️ De furcsa, hogy simán le van pintozva az ha valaki megmossa.

Színvonalas.

2022. máj. 25. 19:50
 24/29 anonim ***** válasza:
30%
Smirglit ajánlok xarossegűek. 😂😂😂
2022. máj. 25. 19:55
 25/29 anonim ***** válasza:
48%
24 kukkancs csak be a saját bugyogódba is néha :DDD
2022. máj. 25. 19:57
 26/29 anonim ***** válasza:
61%

Hányinger kerülget belegondolni, hogy milyen lehet a szex egy sz@ros végbelű nővel.

És itt elég sokan tartják természetesnek ha maszatos.

21.század.

2022. máj. 25. 19:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Valószínűleg aranyered van,kérdező. Valamint a végbél mögötti tasakban,aminek ampulla a neve,valószínűleg marad kaki. És az vándorol kifelé a nap folyamán.

Mennyire törlöd mélyen nedves törlővel? Csak kívül, vagy picit beljebb nyúlsz?

2022. máj. 26. 12:19
 28/29 anonim ***** válasza:
Jah es ha nem epilalsz ott..az is gond lehet...
2022. máj. 26. 13:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon szorosan felhúzod a bugyid, vagy rossz a méret, ezért gyakorlatilag bevág, túl közel lesz a szövet a fenekedhez.
2022. máj. 26. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!