Kinek hány nap után lett negatív az antigén vagy PCR tesztje a tünetek megjelenésétől COVID fertőzés esetén?
Épp hogy az antigén teszt a sokkal kevésbé érzékeny, általában csak akkor mutat pozitívat, ha tünetes vagy. PCR a tünetek megjelenése előtt és után is lehet még pozitív, amikor a vírus még jelen van.
A PCR nekem egy-két hétig még pozitív volt a gyógyulás után, de reméljük, neked nem így lesz.
Köszi a választ! Nekem múlt hét hétfő óta vannak tüneteim.Pénteken csináltam gyógyszertári nyáltesztet,pozitív lett,ma kedden orrtesztet,pozitív lett.
Jövő hét csütörtök reggel kellene egy negatív tesztet produkálnom,az mér 9 nap...nem tudom mennyi az esély rá mert olyan is van hogy akár 40 napig kimutatja...
Igen,8 napja vannak tünetek. Néha köhögök(napi szinten 5-öt). Más tünet nincsen..első 5 napban volt köhögés és gyengeség,láz nem..
Szóval nem tudom mennyire fog ez elmúlni jövő hét csütörtökig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!