Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj a fülem?

Miért fáj a fülem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlt héten szerdán voltam fülészeten ahol kiszívták és kimosták a fülemet. A doki írt fel egy fülcseppet aminek CUE a neve. Szombaton kezdett el fájni a fülem, de még elviselhető volt. Ma hajnalban arra keltem, hogy elviselhetetlen fájdalmaim vannak a fülemben. Vettem be fájdalomcsillapítót és raktam rá meleg borogatást. Utána vissza tudtam aludni, viszont délelőtt már arra keltem, hogy lever a víz, széthasad a fejem a bal oldalon ahol fáj a fülem. Szintén vettem be gyógyszereket. Mitől gyulladt így be a fülem?

2022. máj. 23. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vissza kell menni a fül-orr-gégészetre.
2022. máj. 23. 14:27
 2/3 anonim válasza:

Lehet, hogy középfülgyulladásod van, ami igen fájdalmas, tapasztaltam már én is. Legjobb megoldás visszamenni dokihoz, lehet hogy rak bele gézt(gyógyszeres oldatba áztatott géz)

Nekem olyan 2-4 nap alatt el szokott múlni ha elmegyek orvoshoz.

Addig is vigyázz rá nagyon, ne piszkáld fülpiszkával, és víz se menjen bele.

2022. máj. 23. 17:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. máj. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!