Miért keserű a fülzsír?
Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 21:27
1/11 anonim válasza:
én inkább azt szeretném tudni, hogy honnan tudod hogy keserű?
ja és amúgy ha tényleg keserű akkor nyilván azért hogy a retardáltak ne egyék meg
2/11 A kérdező kommentje:
Vakarásztam a fülem és akkor éreztem, hogy be van szakadva a körmöm, amit nagyhirtelen le akartam a fogammal csippenteni. Akkor éreztem. Szóval, miért keserű? Gondolom ettél taknoyt is kiskorodban, az nem keserű, holott a retardáltaknak azt is el kéne felejteni.
2008. dec. 18. 21:36
3/11 anonim válasza:
Komoly dolgok ezek. Mosd meg a kezed, a körmödet egyébként sem rágni kell, ha beszakad :)
4/11 anonim válasza:
A fülzsír (cerumen) a fülben lévő ún. apokrin mirigyek terméke. A fülzsír alapjában véve egy vízben oldódó anyag, amelyet elsősorban elhalt bőr és szőrdarabok, valamint a hallójárat nyirokmirigyei által kiválasztott váladék alkotnak.
6/11 anonim válasza:
TUTIRA MINDENKI KOSTOLTA MAR (NEM DIREKT HANEM VELETLENUL) UGYAN UGY, MINT A FIKAT VAGY A VERT :P EN BEVALLOM, MINDEGYIKNEK TUDOM, MILYEN IZE VAN
7/11 anonim válasza:
Mindenki tudja az összesnek az ízét, csak sokan úgy tesznek mintha rózsaillatú lenne a sz*ruk.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is. Én is kóstoltam már ezen "dolgok" mindegyikét, na és? Kutyakaját is ettem már, na és? Kiskoromban midnig jeget és havat ettem, na és? Szerintem mindenki csinált már hasonló dolgokat, csak valaki nem vallja be, mert azt hiszi, hogy kultúráltabb lesz, ha letagadja.
10/11 anonim válasza:
A takony és a vér ízének megtapasztalását nem mindig lehet elkerülni (vérzik a szád vagy bőgsz és folyik a taknyod), viszont azt nem értem, hogy véletlenül a fülzsírt hogy lehet "megkóstolni" , mármint miért természetes, hogy mindenki tudja, milyen ízű. Én nem tudom, mert nem nyúlkálok a fülembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!