Rémálmaim vannak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Folyton azt álmodom, hogy a családtagjaim közül meghal valaki :S Aggódok értük részben, mert hát nem épp egészséges család, húgom 11 évesen 70 kg :S
Szóval rájuk nézni is félek így napközben, mert beugranak az álmokból részletek, és nagyon felzaklat..
15/L
2010. szept. 17. 21:45
1/8 anonim válasza:
stresszes vagy, biztosan ért valami az utóbbi időben...ezért vagy zaklatott. el fog múlni. próbálj kicsit lazítani, jóga, meditációs zene, stb. ÉS: citromfűteát inni lefekvés előtt, az megnyugtat!
2/8 A kérdező kommentje:
Hát van 1 dolog, ami szörnyen bánt, de semmi köze a családtagjaimhoz :S
2010. szept. 17. 21:49
3/8 anonim válasza:
a problémádra nem tudok tanácsolni semmit, de azt tudom, hogy halállal álmodni nem halált jelent, hanem azt, hogy aki az álomban meghal, az hosszú életü lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát, remélem így lesz.
Ráadásul olyan morbid, a húgom saját magát ölte meg az álmomban.. :(
2010. szept. 17. 21:57
5/8 A kérdező kommentje:
Múltkor pedig ismeretlen embereket ütött el a vonat.. :S
2010. szept. 17. 21:57
6/8 anonim válasza:
Én is álmodtam már ilyeneket, és elég sz.ar, de annál jobb felébredni. Utána meg is nyugszom, hogy jaj de jó, legalább sokáig fog élni az illető. Az sem jó, ha este úgy fekszel le, hogy nem akarok megint ilyet álmodni. Én általában ha sokat filózok valamin,akkor tuti azzal álmodok.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem kicsit, ráadásul mindig közelről nézem meg a hullákat :s beteges :S
2010. szept. 17. 22:03
8/8 anonim válasza:
Tudom elsore hulyen fog hangzani,amit irok...en nagyon regota szenvedek remalmoktol,hasonlokat almodok ,mint te,a lenyeg,hogy mindig valami olyat,amitol felek. Ajanlottak, hogy imatkozzak elalvas elott(nem vagyok vallasos!!!sot!!!) es par napja estenkent elmondom magamban a Miatyankot es emelle angyalok segitseget kerem,hogy segitsenek tavol tartani a remalmokat. Es azota nem volt ,sokkal jobban alszok,nem gyotornek remkepek. Persze ehhez lehet hinni is kell benne,de nekem ez bevallt. Sokan akik olvassak majd biztos kinevetnek, eloszor en is mosolyogtam rajta...szerintem egy probat mindenkepp meger!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!