Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon félek mit tegyek?

Nagyon félek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma suliba gyomorgörcs tért rám,volt jellemző már többször is de mindig attól félek hogy beteg leszek,a betegségektől tartok. Nem tudom mit tegyek,ilyenkor heves szívdobogás,gyomoridegem van,valamint gombóc érzés a torokban. Veletek volt már hasonló,hogyan küzdödtétek le,nem akarok gyógyszereket szedni,valami természetes módszer van erre,mert már évek óta így élek. Nem tudom mikor leszek végre újra boldog.
2022. máj. 18. 13:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kisgyerek vagy te
2022. máj. 18. 18:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezért halnak meg emberek mert szarba sem nézik a másikat,oh csak kis problémás van oh ez semmi meg sorolhatnám jaa semmi majd aztán ebből lesz a depresszió meg sorolhatnám mert szarunk a másikra miért is segítenénk könnyebb először kritizálni mint segíteni nem igaz?
2022. máj. 18. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Drága életem, most valóban igazad van! Azért halnak meg komoly betegségben szenvedő emberek, mert az orvosok a drága idejükben a hozzád hasonló hipohonder hisztis kisgyerekekkel foglalkoznak. Anyukád miért nem visz orvoshoz, ha beteg vagy??? Erre még mindig nem válaszoltál! Ritka arrogáns, buta gyerek vagy! Na további szép napot! Tényleg nem fecsérlem az időmet rád.
2022. máj. 18. 19:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Mégis most itt pattogol agyalágyult,majd én tudom hova megyek már képzeld nem édesanyummal élek csak hogy tudd,és még mindig nem vagyok kisgyerek.
2022. máj. 18. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Agyalágyult? Nem én vagyok mentális beteg....Gondolom, ha nem édesanyáddal élsz, van gondviselőd. Vagy állami gondozott vagy? Akkor bocsáss meg, nagyon sajnállak. Akkor már érthető a problémád. Volt szerencsém családotthonos gyerekekhez is, az ő esetükben sokszor érthető, hogy mentális betegek. Akkor nehéz sorsod lehetett, hogy idáig jutottál. Elnézésedet kérem.
2022. máj. 18. 20:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Hagyjuk.. nem lényeges lesz ami lesz nem érdekel már
2022. máj. 18. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Na, figyelj! Elmondom, mit tegyél! Nem vagy könnyű helyzetben, de te meg tudod tenni. Tényleg legtöbbet te tehetsz magadért. A gyógyszernek nem sok értelme van,(ebben az esetben), hozzászoksz, és a legtöbb ilyen szer függőséget okoz hosszú távon. Próbálj reggel egy csésze citromfű teával indítani, az elég jól oldja a nyugtalanságot, görcsösséget. A gombócérzet, gyomorgörcs egyértelműen ebből a feszültségből adódik. Nagyon nagy akaraterőre lesz szükséged. Gondolj kellemes, szép dolgokra. Ha semmi nem segít, macskagyökér kivonattal is próbálkozhatsz, annak enyhe nyugtató hatása van. Kicsit ellazít, és kevésbe fogsz görcsölni. Megszűnik a gombócérzet, de vigyázz, csak kevés mennyiségben alkalmazd, nehogy elálmosodj óra közben. Legjobb lenne először hétvégén kipróbálnod. De a legfontosabb, hogy az okokat kellene megkeresni. Nem ért mostanában sok stressz? Az bizony okozhat ilyen tüneteket. Miért gondolod, hogy hányni fogsz? A gombócérzet miatt? Esetleg kipróbálhatod a Béres B6 vitamint, az szokott segíteni. Ne félj, túl leszel rajta. Remélem, néhány hét múlva már csak egy rossz emlék lesz. Fel a fejjel, határozd el magad, szuggeráld, hogy jól vagyok. Meglátod, segíteni fog. Szép estét!
2022. máj. 18. 21:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot,citromfű teát eddig is ittam az jó,meg gyógynövényes gyógyszerek
2022. máj. 18. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!