Vajon a pfizer oltása közrejàtszott volna az alacsony hemoglobin kialakulásához?
Sziasztok,
Mi elött válaszolnátok hadd meséljek a hátterem dolgáról.
Születésem óta anémiával (vérszegénységel) kezelnek
Az átlag hemoglobinom 90 és 100 között mozgott néha lement 90 alá
Júliusban kaptam meg az első majd augusztusban a második pfizer vakcinát
A második oltás óta a hemoglobinom leesik a béka feneke alá
Októberben vért kaptam mert 59 volt a hemoglobin egy darabig elég lett (azutàn 88 lett)
De folyamatosan ment le nem akart felmenni a 90 fölé
Míg most májusában a második vér transzfúziót kaptam mert leesett 69 re
Ez a folyamat a pfizer oltás óta megy
Van benne valami?
16/f
Persze!
80 oltott ismerősömből már 34 halott.
"Ez mit jelent? Nem lehet korrigálni gyógyszerrel vagy terápiával?
Kérdésedre a válasz:gyógyszer nincs rá, hanem egy bizonyos hemoglobin szint alatt vértranszfúzíó, de a végső megoldás a csontvelő átültetés
Persze donor kell hozzá, anyám, apám nem adhat, azt mondták hogy csak a testvérem adhat, de mivel nincs tesóm, ezért várni kell, akár éveket is,
"És lehet rajta javítani? "
A fent említett módszerek vannak,
A másikat, kihagytam, :D
"Ez mit jelent? "
:ez azt jelenti hogy a csontszövetem vörösvérsejt képzése nagyon minimális, ugyan termel de nem eleget ahoz hogy egy szintet tudjon tartani, így mindig leesik, a másik oldalról a fehérvérsejt képzés viszont sok.
Javulás nem hinném, miután a 4 transzfúziót kaptam meg pár napja 53 hemoglobin miatt
Az egész családom a pfizerre gyanút fogott miután a nagynéném hemoglobinja is 20 egységet esett a pfizer után
Az egész családom a rokonaim is a pfizerre gyanakszik a természet gyógyászom is
Csak a gyerekorvosom illetve a kezelőorvosom nem igaz ők lehet nem is fognak arra gyanakodni mert szerintem tudjàk az igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!