Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a léböjtről?

Mi a velemenyetek a léböjtről?

Figyelt kérdés

Sziasztok, csinalt mar esetleg valaki kkzuletek lebojtot? Tehat olyan kira, ahol csak inni szabad 5 napig + rostos kenyeret enni. Tenyleg lefogytatok?

Legyszi csak olyan irjon, aki tenyleg vegig csinalta.

Koszonom a valaszt!

2022. máj. 15. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, ürültek a belek meg a gyomor, izomtömeg veszett oda, a zsír persze maradt hehe
2022. máj. 15. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez meglehetősen veszélyes, és semmi, de tényleg semmi értelme nincs.

Kérlek ne csináld.

Ha fogyni szeretnél életmódot kell váltani (máshogy enni, és sportolni). Ez az egyetlen valós út.

2022. máj. 15. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én semmit nem ettem, csak vizet teat, zoldseg es gyumolcslevet, egy hetig ha jol emlekszem.
2022. máj. 15. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Miert veszelyes? Mondjuk sokszor enni sincs idom a kicsi mellett... Sot, meg inni se... 🙄 Igy annyira biztos nem viselne meg. Mivel ennek okan CSAK es kizarolag szinte edessegen voltam, ugye gyorsan elkapok valamit, es igy felment nalam 9kg.......... Ugyh szeretnek valamit, ami vitaminokkal van tele, es gyorsan megvan. Igy kerupt elem a lebojt, azt hiszem ott kenyeret is ehetek.

Epp azon nevettem, h meg lehet ezekkel jol is lakok. 🤦🏻‍♀️

2022. máj. 15. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Én bio zöldségleveket ittam. Meg szálas teát.
2022. máj. 15. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden böjtről az a véleményem, hogy hülyeség.
2022. máj. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!