Miért foglalkoznak itt ennyit a pulzussal ?
Az EKG-s a futár, a billentyűhibás én vagyok.
Én is általában többször kérdezem ugyanazt és van oka. Viszont a pacemakeres arc nagyon túlzásba viszi. Például jónéhány orvos véleménye és jónéhány Holter meg kellene, hogy nyugtassa. Az a baj, hogy miatta már semmilyen kérdést nem vesznek komolyan más kategóriában sem, aminek csak 0,0001% köze van a szívhez, mint szervhez.
Na őmiatta érzed soknak.
Amúgy valamilyen szinten nem baj, ha tisztában vagyunk a pulzusunkkal. Is.
Egyáltalán nem baj , én is tettem fel ilyen kérdést , mert érdekelt hogy mennyire pontosak ezek az okos eszközök , és ilyen válaszokat kaptam: 115. kérdés , már megint te ? Ne volt még elég ?
Na ezért érdekel hogy mi ez az egész , olyan nincs hogy 200 kérdést egy ember írjon , ráadásúl teljesen eltérő megfogalmazásban és külömböző szituációban , itt valaki azt akarja sugalni ha a kérdésben benne van a pulzus - kifejezés az 1 ember kérdése mind , ez lehetetlen. De mondjuk azt sem értem hogy miért zavar valakit ha más föltesz röbb hasonló kérdést , én volt hogy föltettem bizonyos témába 4×-5× és csak irreleváns válaszokat kaptam.
Egyébként meg van hogy tényleg ugyanazt a kérdést minden nap fölteszik , de ott még sok válasz is van : lányok milyen a kakitok ? címmel.
Pedig ez elég komolytalan téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!