Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami tipp hogy meheszked...

Van valami tipp hogy meheszkedes kozben kevesbe csipjenek a mehek?

Figyelt kérdés
kalapunk van de konkret meh ruha nincsen, valami ami ingerli oket es jo elkerulni (pl parfum) vagy tipp hogy ami taszitja oket?

2022. máj. 13. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha méhész lennél tudnád, hogy a FÜST a titok.
2022. máj. 13. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
2022. máj. 13. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Semmi parfüm, semmi szagosító, és ne legyél leizzadva.
2022. máj. 13. 22:05
 4/15 A kérdező kommentje:

nyilvan a fust igen, de legyszi allj akkor 12 orat folyamatosan fustbe. kicsut gondolkozzunk mar

tobbieknek koszonom

2022. máj. 13. 23:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Minden méhész füstöl, ha az lennél, tudnád. Ruhád sincs? Csak méheid, 0 tudással? Hihető. Remélem nem lopni mész a családokat...
2022. jún. 8. 18:54
 6/15 A kérdező kommentje:
te retek buta vagy, és nagyon rosszindulatú. egy büdös szóval nem mondtam hogy méhész vagyok, méhésznek segítünk kaptárakat pakolni és pörgetni. Nyilván füst és ruha ezt még egy 5 éves is tudja nem kellenek a buta kommentek. Nem állhatunk bele a füstbe miközben pakoljuk a kaptárat. Ha nem tudsz segíteni nem kell kommentelni.
2022. jún. 9. 13:14
 7/15 anonim ***** válasza:

A kaptárakat be szokás zárni arra az időre, amíg költöztetik őket, akkor nem is tudnak kijönni. A méheket bezavarni is füsttel szokták, sajnálom, hogy nem tetszik a dolog, de attól még így van.

Pörgetésnél is mi le szoktunk tenni több füstölőt a munkálatok helyszínén. És igen, abban dolgozol. Ez a kutatás megelőzése miatt is fontos akkor, ha épp nincs hordás. Azt a csodát meg nem kell elvárni, hogy egy sem fog megcsípni, de nálunk senki nem szokott kb 10-nél többet kapni.

És igen, én vagyok a retek buta, de téged csípnek a méhek, nem engem, pedig évek óta velük dolgozom , akkor hogy is van ez? :)

2022. jún. 9. 14:11
 8/15 A kérdező kommentje:

retek buta jelzőt én azért mondtam mert te egyből gyanúsítgatod a random embert hogy biztos lopni megy.

"de nálunk senki nem szokott kb 10-nél többet kapni"

"téged csípnek a méhek, nem engem"

kicsit ellentmondásos állítás, de ha már itt tartunk 1-3 szokott megcsípni, viszont ha el lehet kerülni miért ne tennem? Ezért kéresek praktikákat amivel kevésbé lesznek ingerültek mint pl egy parfümre jobban jönnek.

"A kaptárakat be szokás zárni arra az időre, amíg költöztetik őket, akkor nem is tudnak kijönni."

na nem mondod? Ha te az összes méhet 3 méteres körzetben be tudod csukni és egy sem marad kint (de tényleg 1db sem) akkor fejet hajtok elötted és elnézésedet kérem. Ha nem vagy ilyen ügyes akkor csak magadat járatod le.

2022. jún. 9. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Úristen, te 1-2 csípés miatt írtad ki a kérdést? :D jaj, ne haragudj, de most nem tudom síjak-e vagy nevessek. Szoktak nekünk lányok és nők is segíteni, őket is csípik ugyanúgy, de még sosem panaszkodott senki. Nő vagy amúgy? Az egyik ismerős 13 éves lánya szokta hordani neki a keretet, még ő sem... te jó ég... minek mész méhek közelébe, ha ennyire alacsony a tolerancia szinted?
2022. jún. 9. 16:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Ennyi méhecske még a strandon is megcsíphet... tényleg nem tudom mit mondjak...
2022. jún. 9. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!