Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy cukorbeteg...

Lehetséges, hogy cukorbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Üdv! 14 éves srác vagyok és apukám cukorbeteg.Ma reggel 6-kor indultam a városba az iskolába,4-re értem haza.Két üveg üdítőt vittem és két szünet alatt megittam őket,sőt még vennem is kellett egy újabb üveggel mait szintén hamar megittam.A sok vizelet cimű tünet nem jelentkezett,egész nap csak 1-szer voltam wc-n.A szám itthon egy kicsit kiszaradt de szomjas nem vagyok.(A szájkiszáradás és a nagy szomjúság megvolt,és lehet,hogy örököltem)Akkor most cukorbeteg lennék? :/
2010. szept. 17. 16:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Jha és mindhárom üdítő fél literes volt,szóval annyira azért nem voltam szomjas
2010. szept. 17. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Ha kételkedsz, a háziorvossal csináltass egy kisrutint.
2010. szept. 17. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye vagy, ha így öntöd magadba a cukros löttyöket. Cukorbeteg biztos nem vagy, ugyanis ha örökölted volna, akkor születésedtől beteg lennél. A 2-es típusú diabéteszre viszont jó eséllyel pályázol felnőtt korodra, ha továbbra is ilyen "egészségesen" fogsz táplálkozni. Ha így folytatod az üdítőzést, biztos felszedsz pár tíz kiló túlsúlyt, és ha mellé nem is mozogsz, és enni is hasonlóan rossz minőségben fogsz, akkor már jó esélyed lesz, hogy tényleg cukorbeteg legyél. De egyelőre ne parázz, csak nem ártana inkább vizet inni a folyékony szenny helyett.
2010. szept. 17. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy ne csodálkozz, ha üdítő mellett szomjan halsz, az nem víz, hanem folyékony édesség. Szomjúság ellen tiszta víz kell a szervezetednek.
2010. szept. 17. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne az üdítőket számolgasd!

Ha apukád cukorbeteg akkor van vércukormérője,méress vele magadnak egy éhgyomri értéket.

De sztem nem vagy az.

2010. szept. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!