Miért akarok elájulni a vér látványától?
Egyik barátom csúnyán megvágta a kezét nemrég és akkor is egy idő után elkezdtem szédülni, káprázott a szemem és egy kis csővé szűkült a látásom. Nem ájultam el, sosem ájulok el ilyenkor, csak szédülök (néhányszor el is estem) és elmegy a látásom, vagy legalábbis annyira elváltozik, hogy semmit sem látok. A hallásom is eltompul ilyenkor. Sőt sokszor meg is süketültem egy percre. Aztán nagyon lassan jön vissza a hallásom, a látásom és újra jól vagyok. iszom fél liter vizet és teljesen oké minden. Akár kicsi vágás és csak csöpög a vér, akár baltával belevág a lábszárába és spriccel a vér ugyanez a probléma.
VISSZONT!! Saját véremmel nincs ilyen. Ha én vágom meg magam akkor semmi nem történik, pedig akkor is látom, hogy folyik a vér rendesen. Csak akkor van ilyen, ha idegen vérzik.
Tehát a tünetek:
Látás megzavarodik, káprázik a szemem (mindenfelé színes villódzások, majd színtelen lesz amit látok és összeszűkül.
Szédülök, elvesztem az egyensúlyomat
Hallásom eltompul, néha el is megy teljesen
NEM ÁJULOK EL!
Az is érdekelne, hogy miért nem ájulok el? Miért maradok eszméletemnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!