Mi a világrekord abban hogy a leghosszabb idő pisilés nélkül?
18 éves voltam, busszal mentünk Párizsba, ami 24 óra utazást jelentett a megállókkal együtt. Nem akartam sem a busz vécéjében, sem benzinkutaknál pisilni, úgyhogy nem pisiltem. Csak amikor a hotelba értünk. Addigra persze már nagyon kellett.
Ma már nem bírnám ki, most 33 vagyok. Mondjuk most is csak reggel szoktam pisilni, néha egyet este is. De 24 óra már nem menne.
Na ezt jól megmondtam :D Ha csak reggel pisilnék, akkor most is 24 óránként pisilnék :D
A lényeg hogy nem vagyok egy nagy pisilő :D Körülöttem mindenki folyamatosan vécére járkál, a barátommal is ha utazunk, óránként meg kell állni valahol, mert neki mindig kell, de én nem szoktam menni, csak otthon. Nem szeretek sehol máshol, ha nem muszáj. Olyan nincs hogy napközben ha valahol vagyok, elmegyek pisilni. Hazaviszem.
Na, utánajártam, nincs hivatalos rekord rögzítve.
"There's currently no official record set for the longest someone has gone without peeing, but holding it in is not advised."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!