Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A 2 éves fizetés nélküli...

A 2 éves fizetés nélküli szabadság (hozzátartozó ápolása) orvos által kiállított igazolásnak mit kell tartalmaznia?

Figyelt kérdés

Közeli hozzátartozó tartós betegsége miatt a törvény lehetőséget ad, hogy a hozzátartozó 2 év fizetés nélküli szabadságot vegyen igénybe. Ehhez kezelőorvos által kiállított igazolás szükséges. Próbáltam Interneten rákeresni, hogy az igazolásnak mit kell tartalmaznia, de nem jártam sikerrel.

Valaki esetleg vett már ilyet igénybe? És tudna esetleg segíteni, hogy mit kell tartalmaznia pontosan az igazolásnak?

2022. máj. 6. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazolás és szakvélemény ápolási díj megállapításához
2022. máj. 6. 18:45
 2/9 anonim válasza:
A doki tudni fogja.
2022. máj. 6. 19:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Az orvos sajnos nem tudta, mit kell tartalmaznia pontosan az igazolásnak, ezért voltam muszáj az Interneten keresni.

2022. máj. 6. 21:22
 4/9 anonim válasza:

3.-ra.

Akkor a doki, HIVATALOSAN kérdezzen rá a megfelelő helyen!

Ne te keresgélj elévült jogszabályokat, meg Marineni67 felhasználók kamuzásait!

2022. máj. 6. 23:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Már bocs, háziorvos vagyok, senki nem keresgél semmit. Ha neked kell igazolás akkor szépen hozod hozzá a nyomtatványt. Kismillió igazolást és nyomtatványt töltünk ki. Nem feladatom tudni, hogy kinek melyik szociális igényéhez milyen nyomtatványt kér a hivatal. Egyébként nagy eséllyel FOB négyoldalas kell.

Ó és sehol nem kérdezünk rá mert nem nekünk kell a papír, a beteg ügyét a beteg intézi.

2022. máj. 8. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:

5, kutyafüle vagy te, nem háziorvos.

Ha meg mégis, az asszisztensed talán kevésbé segghülye (és bunkó), és ő tudja.

Alapvető nyomtatvány a praxisban.

2022. máj. 8. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem nyotatunk csak azt, amit én indikálok. Ha a betegnek kell, behozza a nyomtatványt ami kell neki. Az idősotthoni elhelyezéshez is sablon nyomtatvány van érdekes módon azt be tudja hozni a beteg.
2022. máj. 8. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
7, mondom én, mert tuskók vagytok. Ennyire egyszerű.
2022. máj. 8. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor tuskó vagyok, akinek nem tetszik viheti a kártyáját.
2022. máj. 8. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!