Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez alacsony TSH-nak számít?

Ez alacsony TSH-nak számít?

Figyelt kérdés

A tsh-m bár a referenciaértéken belül van, de elég alacsony. A labor 0.380 és 5.330 közti értékekkel dolgozik, az én eredményem 0.415. Igen, ez az értéken belül van, de eléggé az alján.

Érdemes esetleg endokrinológushoz menni, vagy hagyjam, mert az értékeken belül van? Az ft3 és 4 is értéken belül van, de azok meg a tartomány teteje felé.

2022. máj. 5. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha pesten jó neked doki, akkor tudom ajánlani Dr Oláh Dórát az Urania Medicalban.

Én diagnozus előtt két orvosnál jártam (a harmadik volt csak hajlandómeghallgatni), aztán elkoltoztem onnan ahol voltam és kerestem egy új orvost és kb ugyanazt kaptam mint te (hát jók az értékek, biztos nincs semmi bajom, csak szedjem tovább a gyógyszert).

Aztán teljesen véletlenül megtalaltam a doktornőt és bejött. Meghallgatott, mindent elmagyarazott, kérdéseimre válaszolt.

Szóval tudom ajánlani

5-ös voltam, és Hashimotos vagyok.

2022. máj. 21. 15:44
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm a válaszaitokat!!

Jó a Pest, ott tanulok, úgyhogy köszönöm az ajánlást :)

2022. máj. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!