Hogy változhatott ez így rövid idő alatt?
Múlt héten még 60- 70 között mozgott a nyugalmi pulzusom , 3-4 napja jóval 60- alatt , és tegnap késő este és ma ébredés után a pulseoxi belemegy a 49 - be , ilyen velem utoljára kb 1 éve volt , de azt hittem az csak átmeneti volt , azóta leszoktam a cigiről , viszont rlég sokat idegeskedem , igaz pont az utóbbi 1 hétben valamennyire sikerűl kikapcsolni filmekkel , hosszab telefonbeszélgetésekkel , sajnos semmit nem sportolok ,
Tudom ez így butaság de attól félek hogy mi van ha még jobban sikerűl ellazulnom estére , vagy túl jól alszom , és túlságosan lemegy a pulzusom mondjuk 40-alá és komoly baj lesz , régebben volt már hogy éjjel elalvás elött lement ilyen 47-46- ra az elég ijesztő volt , de ez tavaly nyáron volt , azt hittem ez elmúlt. Minden hozzászólás jól jönne , voltam 2 hónapja ekg szív uh és volt egy 24es ekg - amin a legalacsonyabb pont 49 volt , de nagyon idegesített a készülék, aludni sem tudtam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!