Orrcsepp függő vagyok, látott már doki s orrsövény ferdülést állapít. meg. Javasolta a mütétet ami még nem következett be Kaptam tengervizes orrsprét=semmit nem segít míg az otrivin menta=használ, Mit javasoltok hogy tudnék leszokni róla?
Kb (2-2 fújás naponta)
Kerlek segítsetek vagy valami módszert ami segíthet!
9 hónapig használtam a Nasiv.nt
Orrsövényferdülésem van, nekem a Dymista sprayt írta fel, hogy leszokjak az orrsprayröl.
Nagyon jó volt, segített is.
Igaz nekem is műteni kellene , de míg el vagyok vele, addig nem fogom.
Nálam a doki ezt lerendezte hamar, kb 4 hét után elmentem orr-fül-gégészetre, felírt medrolt meg valami szteroidos orrspray-t és 10 nap múlva semmi bajom nem volt.
Előtte körben (kb 15 éve), amikor senki nem vett komolyan csak egy gyógyszerész, akkor a gyógyszerész adott valami homeopátiás bogyót és ezt: [link]
Egy évtizedig minden náthánál elvoltam vele, de utána nem használt… aztán az utóbbi 2-3 évben nasopax és rhinofluimucil sprayk azok, amik kevésbé okoznak függőséget
Ja és minden náthát én aspirin complex-szal kezelek, ebben van olyan hatóanyag, ami az orrdugulás ellen van és csak a legvégső esetben nyúlok orrcsepphez.
Illetve a nózi is segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!