Hogyan kezeljem ki a torok mandula gyulladást?
Figyelt kérdés
3napja kezdődött borzasztóan fáj2022. ápr. 28. 17:55
1/3 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, valószínűleg kapsz rá anitbiotikumot. Nem ajánlanám, hogy egyedül otthonpróbáld kikúrálni, ha ilyen rossz. Saját tapasztalat, pár éve én is ezt csináltam, úgy voltam vele, hogy majd helyre jön pár nap alatt és csak fájdalomcsillapítót vettem be meg sok teát ittam és próbáltam pihenni. Hát nem jött össze, egy héttel később már a kórházban kötöttem ki és azonnal meg is műtöttek. Szóval mindenképp azt ajánlanám, hogy menj el a háziorvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2022. ápr. 28. 19:30
3/3 anonim válasza:
Ha ennyire fáj, akkor háziorvos, addig is ajánlom a sós vizes gargalizálást, nálam ez vált be leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!