Megehetem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
Figyelt kérdés
Kaptam egy kinder maxi kinget és ügye biztos sokan tudjátok hogy kinder termékeket hívtak vissza szalmonella gyanú miatt. Na és ezt a csokit nem láttam a listán de azért megkerdezem.2022. ápr. 28. 15:18
1/8 anonim válasza:
Szoval, a listan azok voltak felsorolva, amik erintettek. A nalad levo csoki nem volt a listan.
Mi a kerdesed? Nehezseget okoz felfogni hogy mit jelent a lista? Nem tudod ertelmezni a leirt termekneveket?
2/8 A kérdező kommentje:
?? A lista is tévedhet még azok a termékek is lehetnek fertőzöttek amik nincsenek a listán..
2022. ápr. 28. 15:27
3/8 anonim válasza:
1. Ne okoskodj, mert lehet olyan termék is fertőzött ami nincs a listán.
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg megettem remélem nem lesz bajom. Bár 1 héttel ezelőtt ettem kinder terméket attól se volt bajom.
2022. ápr. 28. 15:35
5/8 anonim válasza:
'1. Ne okoskodj, mert lehet olyan termék is fertőzött ami nincs a listán.' - hat persze hogy lehet. Ebben az esetben viszont soha tobbe semmit nem szabad megenni, mert hiaba nincs a listan, attol meg lehet baja. Es majd a gyk-n jol megszakertik, hogy hahaahaha, hiaba hazudja azt a rohadek hogy nincs a listan, biiiztos fertozott de engem nem vernek am at!
Elkepeszto...
6/8 anonim válasza:
Ha nincs a listán, akkor ne aggódj, nem lesz bajod.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem is lett köszi mindenkinek a választ💝💝
2022. ápr. 29. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!