Mi van a bal bordaív alatt? Miért fáj nekem?
Első... hasnyálmirigy jobb oldalon van, a levegő meg nem szorul be a gyomorba... Anyám.
Jobb bordaív alatt a gyomor van, meg ugye a tüdő egy része is. Nem tudjuk hogy fáj neked, mikor fáj, mindig fáj, mennyire fáj, van-e más panaszod stb. Menj el orvoshoz.
A kérdés a bal bordaív volt :)
Lép van arra. Ha volt masszív gyógyszeres kezelésed mostanában az okozhat enyhe fájdalmat ott.
Esetleg egy gyomor-bélrendszeri fertőzés a vastagbél leszálló ágának felső hányadában, nekem egyszer ez okozott ilyen szúró tüneteket.
Érdemes elmenni orvoshoz, és ha úgy ítéli meg, elküld egy belgyógyászhoz majd.
Hasnyálmirigy középen van nagyjából, bal bordaív alatt, illetve inkább kicsit felett a lép van. Ritkán fáj, inkább súlyosabb esetekben.
Lehetséges, hogy a bordaközi izmok fájnak, levegő szorult oda.
Mindenesetre tisztázd le ezt egy hasi UH-val, ha nincs elváltozás, legalább megnyugszol.
Eü-s
Nekem esetenkénti alkalommal fájt. Vastagbélre gyanakodtam.
Vastagbél tisztításként reggel 1 kiskanál mustármag, este 1 kiskanál lenmagliszt sok vízzel, majd 2 dcl kefír. Ha jól emlékszem a mustármag 6 hétig alkalmazható, utána szünet. A többi korlátlan ideig.
Orvosnál nem voltam, mert a fájdalom elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!