Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A hallójárat bemenetét ti...

A hallójárat bemenetét ti mivel és milyen gyakran szoktátok tisztítani?

Figyelt kérdés

Szappannal, tusfürdővel? Zuhanyzás közben vagy külön, arcmosáskor?

És megtörölni mivel szoktátok: papírzsepi vagy törölköző?

2022. ápr. 27. 11:07
 1/3 anonim válasza:
Minden hajmosáskor (heti 2-3 alkalom) folyékony szappannal/tusfürővel. Wc-papírral szoktam megtörölni első körben, aztán pálcikával
2022. máj. 6. 00:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hajmosásnál a sampont habja kicsit úgyis belemegy, aztán tiszta vízzel kimosogatom. Semmivel nem szárítom/törlöm meg. Nem használok pálcikát egy ideje, mert nem tesz jót.
2022. máj. 6. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Hajmosáskor ne használjatok pálcikát mert a víztő megdagadt zsít megkönnyebbült betolni aminek dugulás lesz a vége. Úgy a legegysuerubb ha ahjmosas előtt szárazon a bemenetet csak (nem feltétlenül minden hajmosas előtt) . És mikor mosod a hajad akkor kézzel kívülről. Egyéni hogy kinek mennyire zsírosodik, ha neked elég a kézi tisztítás akkor csináld csak azt.

Én heti 1x szoktam palcikaval ovatosan csak úgy szárazon a hallojárat bemenetet, nem nyomom be nagyon csak nagyon kicsit, de igazából ezt se lenne szabad, csak max a memenetet kellene. Hajmksáskor heti 2x meg csak úgy kézzel amit elérek a fulkagylóbol szóval nem pálcikázok.

Mindegy mivel tisztítod, tusfürdő, sampon úgyis tele van tisztitoszerekkel, talán pont ezért a szappan kevésbé irritáló. Arra figyelj hogy túl gyakran se szabad mert akkor kiszárad és viszketni fog, excemas is lehet (a zsír nem véletlenül van ott).

2022. máj. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!