Érzéstelenítő injekciót fogok kapni a lábujjamba. Vegyek be előtte fájdalom csillapítót?
Szóval lefogják venni a nagy lábujjamról a körmömet. Már nem először, ezért tudom, hogy milyen kibírhatatlan érzés mikor az ujjamba bele tolja az injekciót a körmöm irányába hosszan, és kettőt. Ha beoltotta akkor 10 perc múlva már nem érzem. Azt sem érzem hogy leveszi a körmömet. De arra gondoltam, hogy be vennék 1-2 algo flexet vagy valamit. Hogy hátha nem fájna annyira az injekció. Vagy legalábbis mikor jövök haza akkor esetleg nem fájna annyira, mert leveszk a körmöt és utána alig tudok haza vezetni mert fél óra múlva már kezd fájni
De itt a kérdés az az, hogy ha veszek be fájdalom csillapítót akkor az nem e üti véletlen az injekció hatóanyagát, aztán nehogy ne érzéstelenítődjön el eléggé az ujjam.
Nem kell! Minek?
Tartogasd a műtét utánra, amikor elmúlik az erzéstelenítő hatása.
Akkor vedd majd be. Előírás szerinti mennyiségben.
1 es vagyok még.
Figyelj, beszélj az orvossal és KÉRD MEG hogy az injekció ELŐTT alkalmazzon helyi érzéstelenítést! Vannak zsibbasztó anyagok amiket ráfúj vagy ráken.
Ez enyhíti azt ami utána jön.
Köszönöm a válaszokat.
5-ös, igen. Be van nőlve a köröm, és több mint 1 éve szenvedek vele. Nem javul semmit. Rengeteg dolgot kipróbáltam. Kamilla tea, tetrán krém, bekötözgetve. Stb. Rengetegszer felvágtam, kivágtam. Nem javul.
Volt máskor, hogy megjavult, 1-2 évig jó volt. Most meg 1 éve küzdök vele.
Másik lábujjon vették már le egyszer, kb 4 éve. Az azóta is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!