Ez az időjárástól van ?
Figyelt kérdés
Szokott időben feküdtem le , kb 1 órával korábban ébredtem , visszaaludtam ami nagyon ritka , mostcmeg még mindig álmosnak bágyadtnak érzem magam , ilyen velem nem szokott lenni , ezért egy picit megijeszt.2022. ápr. 22. 13:08
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg attól, mert az én közérzetem sem tökéletes.
3/7 A kérdező kommentje:
2- te mit érzel ?
2022. ápr. 22. 13:44
4/7 anonim válasza:
3. Lüktet a fejen, és be vagyok lassulva.
5/7 anonim válasza:
Nyomott az időjárás. Érthető a fáradékonyság. Még az is lehet, hogy a kellő vitamin szükséglet sincs meg. Én is korábban ébredtem, vissza sem tudtam aludni. Most már kezdek álmosodni, és egész nap majd megfagyok. Hosszú pufikabátban mentem dolgozni. Kedves kérdező, Te is fázol, vagy csak bágyadt vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Inkább csak bágyadt , de ahogy tettem vettem , kimozdúltam , elmúlt , de az idő szerintem nagyon nyomott.
2022. ápr. 22. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!