Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Miért vagyok ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Már gyerekkorom óta tudom magamról,hogy egy szerencsétlen csődtömeg vagyok akinek semmi nem jön össze az életben. Meglátszik hogy én vagyok a legkisebb a családban mert azok általában szerencsétlenek. Eleve rossz családi körülmények között nőttem fel alkoholista veszekedős apa mellett és egy áldott jó anya mellett aki mindent megadott a gyerekeinek. Szegények voltunk mint a templom egere engem ezért is lenéztek gúnyoltak ahogyan a családomat is. Pedig mi nem tehettünk róla,hogy szegények voltunk. Nem születhet sajnos mindenki gazdag családba. Itt ahol élek ebben a faluban az emberek mindig is szemetek voltak a gyengébbeket eltaposták lenéztêk kibeszélték. Soha nem szerettem itt élni az egész életemet megkeserítették az emberek. Én nem tudok felejteni sajnos. Így felnőttként még jobban utálok mindenkit aki körbe vesz. Pánikbeteg vagyok gyógyszert szedek több lelki problémám is van amiket nem tudok megoldani. Társfüggő vagyok nem szeretek egyedül lenni muszáj hogy legyen mellettem egy társ még akkor is ha nem vagyok boldog az illetővel. Soha nem voltam szerencsés a szerelemben sem mindig olyan társat választok aki nem ért meg nem illik hozzám. Csak a veszekedések vannak a kapcsolataimban. Önbizalomhiányom is van de már gyerekkorom óta. Munkahelyem sincs nagyon nehezen találok munkát egyrészt azért mert tartok az emberektől nem szeretek köztük lenni. Olyan munkahelyen érezném jól magam ahol egyedül dolgozhatok nem parancsol senki csak a főnököm. Nagyon utálom az embereket és ez csak napról napra egyre rosszabb lesz :( A pánikbetegség miatt depressziós is lettem még jobban meg idegbeteg. Tönkre vannak az idegeim teljesen pedig még fiatal vagyok 34 éves. Nem találom a helyem az életben boldogtalan vagyok magányos. Főleg mióta elveszítettem édesanyámat :( Azóta még nehezebb lett minden. Nekem már sajnos szüleim sincsenek egyedül érzem magam ebben a világban. Bár vannak testvéreim egy bátyám és egy nővérem de ők nem foglalkoznak velem :( Sokszor olyan mintha nem is léteznék számukra. Van egy párom aki ugyan olyan szerencsétlen mint én. Szegény családból származik ő is. De vele se felhőtlen a kapcsolatunk vannak gondok nagyon sok. Elegem van az életemből nincs már erőm küzdeni harcolni mert úgyis tudom hogy soha nem fog változni semmi. Más is szokott így érezni?
2022. ápr. 22. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem jössz el onnan?
2022. ápr. 22. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: az alábbi szervezet ilyen emberekkel foglalkozik, az ő problémáikkal: [link]

Kérj segítséget tőlük.

2022. ápr. 22. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Most rólam pár szót mielőtt nekem ugronál:

Rendellenes az kézfejem,szájhasadékos vagyok,és nincs fogam mert úgy alakult az egész fogyatékosságom.

Ugyan úgy szegény családban nőttem föl,és sajnos anyám idegbeteg és mindig hátráltatott főleg iskolában is.

Nem volt egy barátom se,ha volt az is annyi ér mint egy 5 forintos.

Sose volt csajom,kisvárosban élek kelet magyaroszágon.

Mostani iskolában is őszintén megmondva megmondom szívesen rohanok haza minthogy itt maradjak,mert kollégista vagyok.

Őszintén megvallva téged nem értlek,egészséges vagy akkor mi a problémád?

Nyilván ez olyan hogy ha van olyan barátod akivel elmehetsz bározni,vagy kocsmába,vagy ilyesmi akkor nem értelek.

Nyilván mindig lesz sz.r meg idióták.

Ez olyan ha nem teszel hogy jobb legyen,pl:Nem mész fel dolgozni hogy legalább másik faluba menjél,vagy máshova és nem teszel hogy más legyen kábé mint ha nem kötösznéd meg az lábadat amikot elesel motoron.

2022. máj. 2. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Amíg szerencsétlenek fogod magad tartani és a áldozat helyzetébe helyezed bele magad addig egy ilyen szörnyű életed lesz. Ha semmit nem változtatsz az életedben, akkor miért vársz más érdeményt? Dolgoz magadon, írd le magadnak mi nem tetszik neked magadon, és naponta csinálj minimum 1 dolgot amivel változatatni tudsz ezen a dolgon. Vannak olyan emberek akik maguk gazdagodtak meg, sokan teljesen szegény családból származnak, de dolgoztak azért, hogy egy boldog életük legyen. Legyenek céljaid. Nem szeretsz emberekkel dolgozni? Akkor próbálj rájönni miért, és próbálj dolgozni azon a dolgon, szongásaid vannak mások társaságában? Akkor próbáld magad kitenni minél több kínos helyzetnek. Minél többször csinálsz olyan dolgot ami kellemetlen annál hamarabb fogod látni az eredményeket pozitív irányba az életben. Ha csak simán utálsz mások társaságában dolgozni, akkor pedig bírj ki pár hónapig egy munkába aztán a ott spórolt pénzt fektesd be egy olyan vállalkozásba ahol kevés emberrel találkozol, de mégis van rád szükségük másoknak. Gondolj bele mit élvezel és gondold ki, hogyan tudsz azzal pénzt keresni.
2022. máj. 12. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!