A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
65 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nullát, és ez így is fog maradni.
2/8 anonim válasza:
Nullát, és ez így is fog maradni. Apósom hármat, azóta eszméletlen szinten butul, konkrétan alágyújt a műanyag lábasnak, meg hasonló húzásai vannak. Érdekes módon pont az oltás után jötte elő nála...
4/8 anonim válasza:
Nullát. De az ellenanyagom elég magas,voltam covidos 2020 decemberben. Azóta se kaptam el.
Közvetlen munkatársam (23 éves lány) 2 Pfizert kapott. Azóta olyan "egészségi" állapotban van,hogy inkább bízok az ellenanyagomban.
5/8 anonim válasza:
2 Pfizer, és semmi bajom. Viszont itt meg is álltam, és nem adatok be többet.
6/8 anonim válasza:
Én is nullát, annyi rosszat olvastam róla, hogy biztos nem adatom be.. lehet, hogy sok embernek nincs tőle semmi baja, de mi van, ha nekem lenne? Elég sok rossz történetet olvastam. Úgyhogy nem.
7/8 anonim válasza:
Én nem adattam be magamnak egy oltást sem. Extrém erős szervezetem van, már legalább egy évtizede egyszer sem voltam beteg. Így feleslegesnek tartom az oltásokat. Nekem könnyebben lehetne bajom a vakcinától, mint magától a vírustól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!