A lábon a bütyök kialakulása lehet örökletes?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 15:00
1/15 anonim válasza:
A lábon a bütyök degeneratív ízületi elváltozás amit helytelen cipő használat mechanikai és rendszeres irritáció okoz.
Magyaeul van egy (szuper divatos) cipőd és te annak ellenére hordod rendszeresen higy baromira nyomja a bütyködnél es baromira fáj de te csak akkor kapsz a fejedhez amikir már kialakult a bütyök.
Nem a nagyitól örökölted.
2/15 anonim válasza:
(telefonról írok azért összevissza egy kicsit)
3/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem! Erről szó sincs. Sosem hordok olyan cipőt, amitől ez lenne, pont emiatt kérdezem.
2022. ápr. 19. 15:09
4/15 anonim válasza:
Pedig a bütyök attól alakul ki ha valami nyomja vagy rissz irányba kényszeríti.
Ha nem tudid mitől lett, szerintem akkor mindenképpen kérdezz róla orvost mert (félő) hogy valami rossz dolog kezdődött az ízületeiddel.
Én a helyedben komolyan venném kivizsgáltatni hogy mi ez, mert akkor nem bütyök hanem valami más.
5/15 anonim válasza:
Most utánaolvastam higy megis korrekt legyen amiket eddig irtam, szóval a kérdésedre a válasz : GENETIKAI HAJLAM is okozhatja.
6/15 anonim válasza:
mennyire sulyos? mikor kezdödött? a ludtalp is gyakori ok, hiába hord valaki jó cipőt, esetleg az nincs?
7/15 A kérdező kommentje:
Lúdtalpam nincs,azt,hogy mikor kezdődött nem tudom,úgy 13 évesen figyeltem fel rá
2022. ápr. 23. 09:35
8/15 anonim válasza:
most mennyi vagy, azóta rosszabodott? fáji mennyire fáj? amugy örökletes nyilávn akkor lehet van más is a családban akinek ilyen
9/15 A kérdező kommentje:
Nem fáj,illetve csak akkor,ha olyan a cipő ami szorítja,de olyat nyilván nem viselek. Van a családban...
2022. ápr. 23. 10:12
10/15 anonim válasza:
Egy idő után csak papucsot fogsz tudni hordani sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!