Félek - így nem megy megnyugtatnátok ?
Figyelt kérdés
Nem merek -tudok zuhanyozni , mert volt 1-2 olyan eset az elmúlt hetekben hogy mire befejeztem nagyon érztem a szívdobogásom és a pulzusom volt hogy közvetlen utána 161 volt vagy 157 , 5 percel utána meg 136 , voltam kardiológusnál ekg , szív uh - azt mondta nagyon jó "állapotban" van a szívem , de nem tudta megmondani a panaszom mitől lehet , arra fondolokvh pánik , szorongás váltja ki , félek felmegy 190-200 ra és megáll a szívem2022. ápr. 18. 16:23
1/4 anonim válasza:
Figyeld meg magadon, milyen gondolatok vannak a fejedben ilyenkor? Félsz hogy összeesel, megütöd magad? Vagy ilyesmi gondolatok.. ha ez van, akkor pánikról van szó. Figyelj a légzésre, ne felületesen lélegezz. Mély levegő, hasba szívd, orron be, szájon ki szép lassan, ez lejjebb viszi a pulzust. Nincs mitől félni.
2/4 A kérdező kommentje:
Arragondolok hogy meztelen vagyok és ahogy samponos leszek elkezdek kapkodni hogy szabadúljak a sampontól és betudjam fejezni , közbenvahogy kapkodokvhevesebben veszek levegőt , érzem a szívdobogásom - abba akarom hagyni de még samponos vagyok - így kiszolgáltatva érzem magam -area gondolok biztos vagy 170c pilulzusom , kitapintom szapora - kész vagyok elegem van
2022. ápr. 18. 16:38
3/4 anonim válasza:
Mostanában nincs túl sok dolgod, igaz? Tipikus "unatkozom" jellegű pánik, közkeletű nevén hiszti. A megoldás: foglald el magad valamivel, pl.dolgozz. El fogsz fáradni és nem lesz időd fa*zságokon agyalni. Próbáld ki, beválik. Nagyon sok pszichés defekt abból fakad, hogy az embereknek kur*a sok felesleges ideje van.
4/4 anonim válasza:
Tényleg nem bántásból, de kaptál egy csomó jótanácsot és megnyugtatást kb. két hete!
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1167927..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!