Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ppp-re fogkrém…..?

Ppp-re fogkrém…..?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a fogkrém eltudja tüntetni a makk pereméről a papulákat. Ki próbáltam én is 4 napja csinálom de nem nagy a javulás, és a fogkrémtől a makkom meg a bőr is itt -ott kisebesedett. Mivel kenjem be a sebet? Más is próbálta már igy eltüntetni? Milyen sikerrel jártatok? Nektek is kisebesedett a fogkrémtől? Tudom hogy csak CO2 lézerrel lehet eltávolítani de próba szerencse. Ilyen kezelést hol lehet csináltatni és mennyi kb?

2022. ápr. 18. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
60 ezer ft, keress rá neten, ppp eltávolítás
2022. jún. 29. 08:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Te voltál már? Ha igen mik a tapasztalataid?
2022. jún. 29. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia voltam, minden rendben ment, 1 alkalom volt, 1x kellett bemenni a rendelőbe, ahol diszkréten elintéztek mindent, az érzéstelenitést fájt, de utána már semmit sem éreztem, vagy egy hétig kenegetni kellett a makkom alját, szépen begyógyult.

Semmi heg, 1 hónap alatt olyan mintha igy születtem volna. Érzésre ugyanaz, nem vesztettem az érzésből, és a PPP majdnem teljesen eltűnt, van egy két kisebb pont még, de annyira jelentéktelen nem megyek vissza(doki azt mondta 3 hónap után vissza lehet menni, eltávolitja kedvezményesen)

2023. ápr. 13. 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!