Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egyszer sokat iszunk...

Ha egyszer sokat iszunk roncsolható maradandóan az idegrendszer?

Figyelt kérdés

Szombat görbe estét tartottunk. Nem is sokat ittam, hanem inkább kevertük a piákat. Tegnap nagyon rosszul voltam, ma pedig még mindig nem jöttem helyre. Úgy érzem zsibbad az agyam, nehezen koncentrálok és szorongásos panaszaim is jelentősen felerosodtek, remegés is még kicsit jelen van. Van amikor jobban vagyok máskor megint rosszul rámjön a pánikroham. Enyhülni fog ez a következő napokban vagy keressek fel még most egy neurológust?

Többet nem akarok alkoholt sem látni, tanultam az esetből! Csak nagyon aggódom hogy végleg tönkre tettem az idegrendszerem.

22 L

2022. ápr. 18. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg gyorsan! 😃

Minden rendben lesz!

Lehet hogy még 1-2 napig érzed de halványul.

Igyál sok tiszta vizet!

Egyél levest husival, zöldséggel! Látványosan javítani fog!

Szóval nyugi! Elmúlik.

Esetleg szedj pár napig b vitamin komplexet! (bioextra b vitamin komplex)

2022. ápr. 18. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
UI: magnéziumot is!
2022. ápr. 18. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor okoz egyszeri berúgás maradandó idegkárosodást, ha metil-alkoholtól sikerül elkészülni.
2022. ápr. 18. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez csak sima másnap. Ne aggódj, a többet nem akarok alkoholt sem látni szindróma is csak 1-2 hétig tart :)
2022. ápr. 18. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
kicsit túl aggódod ,pánikbeteg vagy?
2022. ápr. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!