Miért van az, hogy egy pohár alkoholtól is rosszul leszek?
27/N vagyok.
18 éves korom óta iszom alkoholt, sosem volt semmi bajom, "csak" a másnaposság ha sokat ittam, de viszonylag jól bírtam.
Aztán olyan 23 évesen elkezdtem minden héten nagyon sokat inni bulikban, és többször volt, hogy elkezdtem remegni, meg kiütések jelentek meg rajtam.
Aztán abbahagytam teljesen ezek miatt, már nem is kívántam.
Azóta eltelt 3 év, és alkalom adtán sem tudok inni alkoholt. Ha iszok akár csak egy pohár sört, nagyon rosszul vagyok. Bármit iszom. Rögtön fejbe vág, remegek, sokszor lesz hányingerem.
Múltkor volt, hogy ünnepeltünk a lányokkal, és megittam 2 üveg rosét meg egy kis pálinkát. Azt hittem, mentőt kell hívni, 5x hánytam, zöldet is, remegtem, nem bírtam feküdni sem, állni sem, azt hittem ott halok meg.
Mitől lehet ez? Elkerülöm az alkoholt, de elég kellemetlen, hogy mostmár tényleg egy pohártól is rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!