Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy pohár...

Miért van az, hogy egy pohár alkoholtól is rosszul leszek?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

18 éves korom óta iszom alkoholt, sosem volt semmi bajom, "csak" a másnaposság ha sokat ittam, de viszonylag jól bírtam.

Aztán olyan 23 évesen elkezdtem minden héten nagyon sokat inni bulikban, és többször volt, hogy elkezdtem remegni, meg kiütések jelentek meg rajtam.

Aztán abbahagytam teljesen ezek miatt, már nem is kívántam.

Azóta eltelt 3 év, és alkalom adtán sem tudok inni alkoholt. Ha iszok akár csak egy pohár sört, nagyon rosszul vagyok. Bármit iszom. Rögtön fejbe vág, remegek, sokszor lesz hányingerem.

Múltkor volt, hogy ünnepeltünk a lányokkal, és megittam 2 üveg rosét meg egy kis pálinkát. Azt hittem, mentőt kell hívni, 5x hánytam, zöldet is, remegtem, nem bírtam feküdni sem, állni sem, azt hittem ott halok meg.

Mitől lehet ez? Elkerülöm az alkoholt, de elég kellemetlen, hogy mostmár tényleg egy pohártól is rosszul vagyok.

2022. ápr. 16. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Alkohol allergia, illetve lehet az epéd de lájkolja
2022. ápr. 16. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Se*
2022. ápr. 16. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én így jártam. Alkesz voltam. Aztán egyre kevésbé tolerálta a szervezetem. Utoljára négy napig tartott, 6 éve nem iszok. Szerencse, ha ki tud jönni belőle így az ember.
2022. ápr. 16. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy kellett, minek kellett annyit inni évekig.
2022. ápr. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!