Mitől lehet ez? Allergia?
Te fémallergiás vagy, mégpedig a nikkelre.
Én is az vagyok, pont most voltam allergiavizsgálaton.
Nekem is a farmergombtól, a bizsu dolgoktól jön elő, és a tünteti pont ugyan azok, mint amiket te is tapasztalsz.
Szerintem te is menjél el mindenféleképpen allergiavizsgálatra, hogy megtudd melyik fémeket kell kerülnöd:)
Sajnos aki egyszer már allergiás a fémekre az élete végéig az is marad:(( Átérzem a helyzetedet:((
Azt tudom hogy egy picit az vagyok, de abba a farmerbe is csomószor voltam már, de eddig semmi gond nem volt, néha picit viszketett és ennyi :)
De akkor is fémallergia hogyha a combom belsején jönnek ki? Nem ott jött ki mindegyik seb ahol volt a gomb.:/
És köszi válaszokat:)
S nikkel tartalmú ételeknél, ha olyat fogyasztasz a tested bármely pontján kijöhetnek az allergia tünetei.
Nézz utána a magas nikkel tartalmú ételeknek és figyeld meg ha azokat fogyasztod utána előjönnek e a tünetek?
Valamint szerintem mindenféleképpen keress meg egy bőrgyógyászt aki kivizsgálja, hogy pontosan milyen ételeket és anyagokat kell kerülnöd:)
a fémallergiás-sorstársad voltam:)
uhh ez SEMMIKÉPPEN nem allergiának néz ki, ez valami fekély szerűség lehet, szerintem, vagy valami nagyon durva irritáció:S-nekem nem így néz ki a fémallergia után a bőröm:(((
Ez nagyon nagyon fájhat!!!
AZONNAL még a mai nap folyamán keresd fel a háziorvosodat vagy a bőrgyógyászodat!!!
Ezzel szerintem ne várj, mert lehet elfertőződik...
Mindenképpen orvosnak kellene látnia!!
Írj, hogy mit mondott, ha megnézetetted...
én is fémallergiás vagyok és nem ilyen,,,
szerintem is házidoki vagy ha nem rendel már ügyelet
béres cseppben is van nikkel...
de dokiig is a biztonság kedvéért iggyál ca-t,és c vitamint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!